Στo TOP10 της Τennis Europe ο Τσιτσιπάς!

 
Στo TOP10 της Τennis Europe ο Τσιτσιπάς!
tennisnews team Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 - 14:00

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε σπουδαία είσοδο στην κορυφαία δεκάδα της κατάταξης της Tennis Europe για αθλητές από όλο τον κόσμο κάτω των 16 ετών, εξαργυρώνοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα.

Ο 15χρονος ταλαντούχος τενίστας κατέκτησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα σπουδαία τουρνουά της ΕΤΑ κάτω των 16 ετών στο Μόναχο (κατηγορίας 2) και τη Στουτγάρδη (κατηγορίας 1), ενώ πριν από 2 εβδομάδες είχε κερδίσει και τον τίτλο στα διπλά σε τουρνουά της ITF.

Οι σπουδαίες αυτές επιτυχίες τον έφεραν στην ελίτ του ευρωπαϊκού τένις, που εκφράζεται με την κατάταξη της Tennis Europe, εκεί όπου κατέχει συγκεκριμένα την 9η θέση.

Αυτή του η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο Στέφανος είναι μια χρονιά μικρότερος (γεννημένος το 1998) από όλους τους υπόλοιπους αθλητές της πρώτης δεκάδας, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 1997.

Στο Τοp100 της κατάταξης συναντάμε 3 ακόμη Έλληνες αθλητές. Ο Χρήστος Αντωνόπουλος βρίσκεται στο Νο62 και ο Βασίλης Ηλιόπουλος στο Νο69, ενώ ο Στάθης Τσιρανίδης στο Νο100.

Στα Κορίτσια η Έλενα Χριστοφή βρίσκεται στο Νο63 και η Ασπασία Αυγέρη στο Νο78.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots