Βραβεία ΠΣΑΤ: Στους επικρατέστερους ο Τσιτσιπάς

 
Βραβεία ΠΣΑΤ: Στους επικρατέστερους ο Τσιτσιπάς
Βραβεία ΠΣΑΤ: Στους επικρατέστερους ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 - 14:51

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην τελική 3άδα των επικρατέστερων των βραβείων ΠΣΑΤ και θα διεκδικήσει το βραβείο του Έλληνα αθλητή της χρονιάς, μαζί με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρίστιαν Γκολομέεβ. Στους επικρατέστερους για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή και ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι, όπως αναμενόταν, στους 3 πρώτους της ψηφοφορίας των μελών του ΠΣΑΤ, για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή του 2019. Ο κορυφαίος θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, στην ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ζωντανά στις 18:00.

Εκτός από τον Στέφανο, υποψήφιοι για το βραβείο του αθλητή της χρονιάς είναι επίσης οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, MVP της κανονικής περιόδου του NBA τη σεζόν 2018-2019, καθώς και ο πρωταθλητής μας στην κολύμβηση, 2ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαντζού φέτος, Κριστιάν Γκολομέεφ.

Εκτός τελικής επιλογής έμειναν οι: 4. Χρήστος Βολικάκης (ποδηλασία), 5. Μίλτος Τεντόγλου (στίβος), 6. Πέτρος-Παπακωνσταντίνου Αντώνης Γκαϊτατζής (κωπηλασία), 7. Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική), 8. Απόστολος Τεληκωστόγλου (ταεκβοντό), 9. Βιερίνια (ποδόσφαιρο), 10. Γιάννης Παλαιοπάνος- Θανάσης Καλανδαρίδης (κωπηλασία), 11. Βασίλης Κορωνάκης (μηχανοκίνητος αθλητισμός), 12. Νίκος Μαυρομμάτης (σκοποβολή), 13. Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), 14. Γιάννης Φουντούλης (πόλο).

Υποψήφιος στα βραβεία θα είναι και ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, στην κατηγορία του κορυφαίου προπονητή για το 2019. Υποψήφιοι στην κατηγορία είναι επίσης οι Δημήτρης Ιτούδης (μπάσκετ) και Γιώργος Πομάσκι (στίβος).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots