Σπουδαία δωρεά από τον Στέφανο Τσιτσιπά

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 17:18

Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια σπουδαία δωρεά, δίνοντας μεγάλη χαρά και αγάπη στα παιδιά που βρίσκονται στα ιδρύματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Παρότι δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η προσφορά του, έγινε σήμερα γνωστή από τον Δήμαρχο, που ήθελε να τον ευχαριστήσει δημόσια.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ευχαρίστησε δημόσια τον Στέφανο Τσιτσιπά, που όπως αποκάλυψε έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά για τα ιδρύματα της πόλης που φιλοξενούν παιδιά, ώστε να αγοραστούν τα αναγκαία είδη.

Σημείωσε ακόμα, πως μια αντίστοιχη δωρεά είχε πραγματοποιηθεί από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στις γιορτές των Χριστουγέννων, που την κράτησε και τότε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημοσίευση του κ. Κωνσταντέλλου:

"Ένας αθλητής παγκόσμιου επιπέδου που έχει γεννηθεί στην Βουλιαγμένη και ουσιαστικά στην όμορφη πόλη μας, έβαλε τα «θεμέλια» για να βρεθεί στους κορυφαίους του κόσμου, αποδεικνύει ότι είναι και ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ο περί ου ο λόγος για τον «δικό μας» Στέφανο Τσιτσιπά, που τόσο στην περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (και μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας) στήριξε και έδωσε μεγάλη χαρά και αγάπη σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα που λειτουργούν στην πόλη μας με είδη που είχαν μεγάλη ανάγκη!

Η ανιδιοτελής προσφορά του Στέφανου Τσιτσιπά φανερώνει έναν αθλητή με ευαισθησία, γενναιόδωρο και γεμάτο καλοσύνη ενώ δείχνει τον δρόμο σε όλη την Ελλάδα, πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Στέφανο, υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες και ένα πιο λαμπρό μέλλον!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η σημαντική προσφορά του, εμείς θεωρούμε χρέος μας να του πούμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στέφανε σε ευχαριστούμε…"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.