Στη Ρόδο για 4η φορά το διεθνές πρωτάθλημα Junior της ITF

 
Στη Ρόδο για 4η φορά το διεθνές πρωτάθλημα Junior της ITF
tennisnews team Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:08

Από 24 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης το I.T.F. Junior 4 Rodos Cup U18. Πρόκειται για το πανευρωπαϊκό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια κάτω των 18 ετών, που θα διεξαχθεί για 4η φορά στη Ρόδο μετά το 2018, το 2019 και το 2021.

Διοργανωτές του σπουδαίου αυτού τουρνουά είναι ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Τα προκριματικά των αγώνων θα διεξαχθούν από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα γίνουν τα παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί ξανά στη Ρόδο και θα προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, αφού στο νησί θα αγωνιστούν ταλαντούχοι νεαροί αθλητές και νεαρές αθλήτριες, που θα απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια την παγκόσμια αντισφαίριση.

Οι διεργασίες για το I.T.F. Junior J4 Rodos Cup U18 έχουν ήδη ξεκινήσει και για μία εβδομάδα η καρδιά του τένις θα χτυπάει δυνατά στη Ρόδο και στον Ρ.Ο.Α, σε μία ακόμη μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης έχει πάρει άριστα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. είναι έτοιμος για ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.