Ηράκλειο: Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό ο Αντωνόπουλος

 
Χρήστος Αντωνόπουλος
Χρήστος Αντωνόπουλος
tn team Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 19:04

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος ζευγάρωσε τις νίκες του σήμερα στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Lyttos Beach και χρειάζεται μια ακόμα, για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.

Με μια ακόμα καλή εμφάνιση, ο Αντωνόπουλος επιβλήθηκε του Πολωνού Mateusz Kulakowski, Nο.15 στο ταμπλό των προκριματικών, με 6-3, 7-5, για να μπει στον 3ο και τελευταίο γύρο.

Ο Αντωνόπουλος είχε κερδίσει τον επίσης Πολωνό Milosz Sroka στη χθεσινή του πρεμιέρα στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που φιλοξενείται στις σκληρές επιφάνειες του Lyttos Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Θα αντιμετωπίσει αύριο τον Λιθουανό Matas Vasiliauskas, No.3 στο ταμπλό και Νο.1065 στον κόσμο, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Ντάνιελ Τριανταφύλλου, Βίκτωρ Καλαϊτζής και Ανδρέας Λοϊζάς. Ο Τριανταφύλλου έδωσε μεγάλη μάχη με τον Αμερικανό Benjamin Kreynes, αλλά τελικά ηττήθηκε με 7-6, 4-6, 10-8. Ο Λοϊζάς "λύγισε" από τον Τσέχο Daniel Paty, No.8 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5, ενώ ο Καλαϊτζής ηττήθηκε από τον Γερμανό Marcel Zielinski, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1.

Χθες, στον 1ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Στέφανος Σχινάς, Μιχάλης Σακελλαρίδης, Δημήτρης Σακελλαρίδης και Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Αύριο, εκτός από τον αγώνα του Αντωνόπουλου με τον Vasiliauskas, θα γίνει και η αναμέτρηση της Μαρίας Ελένης Πούλκα με την Luca Udvardy, για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό των γυναικών.

Στα διπλά, θα αγωνιστούν οι Πούλκα, Μαριάνθη Χριστοφορίδου, Έλενα Κοροκοζίδη, Ελένη Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου στις γυναίκες, καθώς και οι Μιχάλης Σακελλαρίδης, Στέφανος Σχινάς, Δημήτρης Σακελλαρίδης, Στέφανος Σακελλαρίδης, Χρήστος Αντωνόπουλος και Γιάννης Κουντουράκης στους άνδρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots