Ήττα "στα σημεία" για τον Αντωνόπουλο

 
Ήττα "στα σημεία" για τον Αντωνόπουλο
O Χρήστος Αντωνόπουλος
tn team Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 - 18:48

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου. Εκτός συνέχειας και η Μαρία Ελένη Πούλκα, πρόκριση στο διπλό για τις Δήμητρα Παύλου, Έλενα Κοροκοζίδη και Ελένη Χριστοφή.

Ο Αντωνόπουλος πέτυχε δυο νίκες τις προηγούμενες μέρες στα προκριματικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη και στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach.

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει αυτό το σερί σήμερα, καθώς στον τελευταίο γύρο των προκριματικών "λύγισε" στο match tie-break από τον Λιθουανό Matas Vasiliauskas, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-0, 4-6, 10-5.

Σήμερα αγωνίστηκε και η Μαρία Ελένη Πούλκα, που έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό με wild card, όμως ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Luca Udvardy με 6-1, 6-2.

Στα διπλά, οι κορυφαίες του ταμπλό Ελένη Χριστοφή και η Γερμανίδα Silvia Ambrosio, κέρδισαν τις Elena Gemovic και Alexandra Vasilyeva με 6-2, 6-1 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Στα προημιτελικά του διπλού προκρίθηκε και η Δήμητρα Παύλου, που μαζί με την Agustina Chlpac από την Αργεντινή κέρδισαν τις Andrea Obradovic και Udvardy με 7-5, 6-3. Η Έλενα Κοροκοζίδη και η Ρουμάνα συμπαίκτριά της, Ilinca Dalina Amariei, κέρδισαν με τη σειρά τους τις Μαριάνθη Χριστοφορίδου και Πούλκα με 6-4, 6-3, για να μπουν επίσης στα προημιτελικά.

Στο διπλό των ανδρών, οι Αντωνόπουλος και Γιάννης Κουντουράκης ηττήθηκαν από τους Stijn Pel και Thantub Suksumrarn με 6-4, 2-6, 10-3. Οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς ηττήθηκαν από το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Szymon Kielan και Volodymyr Uzhylovskiy, με 6-3, 6-2.

Οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκαν από τους Sebastian Gima και Jakub Nicod με 6-3, 6-2, ενώ ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Γάλλος Alexandre Reco, γνώρισαν την ήττα από τους Tao Mu και Michael Zhu, με 6-1, 6-2.

Αύριο θα ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος των μονών στα γήπεδα του Lyttos Beach. Στους άνδρες ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο Σκορίλα, ενώ ο Γιάννης Κουντουράκης θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον Κινέζο Tao Mu, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.557 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Στις γυναίκες, η Μαριάνθη Χριστοφορίδου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Silvia Ambrosio, No.1 στο ταμπλό και Νο.635 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Η Δήμητρα Παύλου θα παίξει με τη Σέρβα Andrea Obradovic, η Ελένη Χριστοφή με την Ιταλίδα Ginevra Parentini Vallega Montebruno, η Έλενα Κοροκοζίδη με την Ινδή Aaddi Gupta, ενώ η Έλλη Λογοθέτη θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα Dunja Maric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots