Ηράκλειο: Τελικός στα διπλά Χριστοφή και Κοροκοζίδη

 
Ελένη Χριστοφή
Ελένη Χριστοφή Έλενα Κοροκοζίδη
tn team Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - 17:27

Η Ελένη Χριστοφή και η Έλενα Κοροκοζίδη προκρίθηκαν αμφότερες στον τελικό με διαφορετικές παρτενέρ στο διπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου. Εκτός ημιτελικών στα μονά έμειναν οι Χριστοφή, Δήμητρα Παύλου και Αλέξανδρος Σκορίλας.

Σε ελληνικά χέρια θα καταλήξει ο τίτλος στο διπλό των γυναικών του διεθνούς τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Στον τελικό θα αναμετρηθούν οι Ελένη Χριστοφή με την Έλενα Κοροκοζίδη, που αμφότερες κέρδισαν σήμερα τους δυο ημιτελικούς.

Η Χριστοφή με τη Γερμανίδα συμπαίκτριά της, Silvia Amrosio, είναι στο Νο.1 του ταμπλό και απέκλεισαν τις Νο.3 του ταμπλό, Anouk Koevermans και Simona Ogescu, με 6-3, 6-4.

Η Κοροκοζίδη και η Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei, απέκλεισαν με τη σειρά τους τις Ιταλίδες Matilde Mariani και Giorgia Pinto, No.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1.

Στα μονά, εκτός ημιτελικών έμειναν οι δυο Ελληνίδες που αγωνίστηκαν σήμερα στα προημιτελικά, Χριστοφή και Παύλου. Η Χριστοφή ηττήθηκε από την Amariei, No.2 στο ταμπό, με 3-6, 6-7 (5). Μεγάλη μάχη έδωσε και η Παύλου, που ήταν πολύ κοντά και στα δυο σετ απέναντι στην κορυφαία του ταμπλό, Ambrosio, ηττήθηκε όμως στο τέλος με 6-7 (5), 5-7.

Στο ανδρικό τουρνουά, στα προημιτελικά του μονού αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος μετά από 1 ώρα και 29 λεπτά παιχνιδιού γνώρισε την ήττα από τον Αυστραλό Matthew Dellavedova, με 6-2, 6-3.

Αύριο το ελληνικό ενδιαφέρον θα περιοριστεί στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach, εκεί όπου φιλοξενείται το γυναικείο τουρνουά (το ανδρικό γίνεται σε σκληρές επιφάνειες).

Στο κεντρικό court, που φέρει το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, θα γίνει ο τελικός του διπλού ανάμεσα στην Χριστοφή και στην Κοροκοζίδη, που θα ξεκινήσει στη μια το μεσημέρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots