Πρόκριση στο Ηράκλειο ο Ξυλάς

 
Γιάννης Ξυλάς
Γιάννης Ξυλάς © tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 22:02

Ο Γιάννης Ξυλάς ζευγάρωσε τις νίκες του στο Ηράκλειο και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach.

O Ξυλάς επικράτησε του Ισραηλινού Ofer Hacohen με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είχε κερδίσει τον Χρήστο Γκλαβά με 6-2, 6-2 στον 1ο προκριματικό γύρο, θα παίξει αύριο με έναν ακόμα Ισραηλινό, τον Jonathan Baron, No.10 στο ταμπλό, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Τρεις Έλληνες παίκτες ολοκλήρωσαν σήμερα τις προσπάθειές τους, για τον 2ο γύρο των προκριματικών. Ο Χρήστος Αντωνόπουλος ηττήθηκε από το Νο.12 του ταμπλό, τον Hong Kit Wong από το Χονγκ Κονγκ, με 6-3, 6-4. Ο Αχιλλέας Ραφαήλ Κουσαρίδης ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ισραηλινό Ben Weintraub, No.11 στο ταμπλό, με 4-6, 6-1, 10-7, ενώ ο Έκτορας Τσατσάκης ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Ron Ellouck, No.9 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0.

Να σημειωθεί πως στα προκριματικά του τουρνουά των ανδρών αγωνίστηκαν και οι Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νίκος Μίντας, Γιώργος Λουκάς Τσιούμας, Βαγγέλης Κυπριώτης, Ανάργυρος Παναγιώτου, Αριστείδης Λαφαζάνος, Γιάννης Κουντουράκης, Νικήτας Νιάρχος, Αλέξανδρος Αναστασίου και Μάνος Γαλανάκης, που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στον 1ο γύρο.

Στο τουρνουά των γυναικών, η Μαρία Ελένη Πούλκα κέρδισε τη Ρουμάνα Claudia Ogescu και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Λιθουανή Patricija Paukstyte, No.1 στο ταμπλό.

Η Αγγελική Ευθυμίου ηττήθηκε σήμερα για τον 2ο προκριματικό γύρο από την Ιταλίδα Giulia Tedesco, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-0, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots