Μέχρι τα προημιτελικά της Ρωσίας ο Σπύρου

 
Χρήστος Σπύρου
Χρήστος Σπύρου
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 - 20:43

Στην Ρωσία αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Σπύρου στα πλαίσια της διοργάνωσης Kremlin Cup 2020. Ο νεαρός τενίστας μετά από καλές εμφανίσεις έφτασε μέχρι και την 8άδα του τουρνουά εκεί όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Δυνατές εμφανίσεις από τον νεαρό Χρήστο Σπύρου αυτή την εβδομάδα, στο 14άρη ταμπλό της Ρωσικής διοργάνωσης της Tennis Europe στην πόλη Ryazan. O 13χρονος Νο.7 του ταμπλό, πέτυχε 2 νίκες -χάνοντας συνολικά ένα σετ- για να εξασφαλίσει μια θέση στα προημιτελικά.

Στην πρεμιέρα του κέρδισε τον Ρώσο Roman Kharlamov με 6-0, 6-2. Στον δεύτερο αγώνα του έδωσε μια πολύ δυνατή μάχη με τον επίσης Ρώσο Egor Pleshivtsev, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει στο tie-break του 3ου σετ, με 6-2, 5-7, 7-6 (4).

Στους "8" ο Σπύρου βρέθηκε απέναντι στον Ρώσο Νο.15 του ταμπλό Dimitri Burtsev, από τον οποίο γνώρισε δύσκολα την ήττα με 5-7, 6-1, 6-3.

Η νεαρός αθλητής μας αγωνίστηκε και στα διπλά ως Νο.5, με συμπαίκτη τον Βρετανό Diham Wasantha. Οι 2 τενίστες στην πρεμιέρα τους ηττήθηκαν από τους Ρώσους Ivan Gretskiy και Daniil Stepanov, με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots