Δυο νίκες για τον Σπύρου στη Στοκχόλμη

 
Δυο νίκες για τον Σπύρου στη Στοκχόλμη
Δυο νίκες για τον Σπύρου στη Στοκχόλμη
tennisnews team Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 - 12:42

Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Σπύρου, ο οποίος σημείωσε δυο νίκες στο Kungens Kanna & Drottningens Pris, διοργάνωση της Super Category της Tennis Europe στα 14άρια.

Στο πολύ δυνατό indoor τουρνουά της Στοκχόλμης, ο Σπύρου ξεκίνησε με μια καλή νίκη επί του Ρουμάνου Calin Teodor Stirbu, με 6-4, 6-2.

Συνεχίζοντας τη νικηφόρα του πορεία, στον 2ο γύρο επικράτησε και του Γερμανού Max Stenzer με 3-6, 6-3, 6-4, για να προκριθεί στη φάση των "16" της σουηδικής διοργάνωσης της Tennis Europe.

Στον 3ο γύρο, ο 13χρονος Έλληνας αθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.22 της κατάταξης U14 στην Ευρώπη, αντιμετώπισε τον Ουκρανό Oleksandr Ponomar, No.3 στο ταμπλό και στην κατάταξη U14 της Ευρώπης, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-0.

Στο διπλό των αγοριών, ο Σπύρου και ο Ούγγρος Kornel Halmos ένωσαν τις δυνάμεις τους, αλλά ηττήθηκαν έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι από τους Ρουμάνους Luca Preda και Stirbu στον 1ο γύρο, με 6-4, 4-6, 10-2.

Στο τουρνουά των κοριτσιών, στο προκριματικό ταμπλό είχαμε τις συμμετοχές της Σόνιας Κατσάλη και της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου. Η Κατσάλη πέτυχε μια νίκη επί της Σουηδέζας Line Nadine Mathisen με 7-5, 6-2 και διεκδίκησε την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό στον αγώνα με την Ιταλίδα Matilde Ercoli, τον οποίο όμως έχασε, με 6-1, 6-4. Η Παναγιωτίδου γνώρισε την ήττα από τη Βουλγάρα Rositsa Dencheva στον 1ο προκριματικό γύρο, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots