Οι πρωταθλήτές του 4ου Ε1 (pics)

 
Φίλιππος Ζαχιώτης - Δημήτρης Παλιούρας
Φίλιππος Ζαχιώτης - Δημήτρης Παλιούρας
tennisnews team Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:35

Ολοκληρώθηκε χθες το 4ο Ε1 της Γ' Ένωσης, το οποίο φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Πτολεμαΐδας και της Αριδαίας. Οι μεγάλοι νικητές.

Στην κατηγορία των 18 ετών, πρωταθλητής στο μονό ανδρών ήταν ο Δημήτρης Παλιούρας, ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Φίλιππο Ζαχιώτη με 6-1, 4-6, 6-4.


Δημήτρης Παλιούρας

Στο μονό κοριτσιών, νικήτρια ήταν η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία επικράτησε στον τελικό της Νικολέτας Παρετζόγλου με 6-1, 6-2, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό τουρνουά στο οποίο απώλεσε μόλις 10 games σε 4 αναμετρήσεις.


Μαρία Γεωργιάδου και Νικολέτα Παρετζόγλου

Στην κατηγορία των 16 ετών, ο Γιώργος Δαριβάκης-Κατέμπ, ο οποίος επίσης δεν έχασε σετ ολόκληρη την εβδομάδα, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών, κερδίζοντας στον τελικό τον Γιώργο Χαϊδεμένο με 6-2, 6-1.


Γιώργος Χαϊδεμένος και Γιώργος Δαριβάκης Κατέμπ

Στα κορίτσια, η Άρτεμις Ασλανισβίλι πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στο ενεργητικό της, χάρη στη νίκη της στον τελικό επί της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου, με 6-1, 6-2. Η Άρτεμις κέρδισε δυο μεγάλες μάχες για να προκριθεί στον τελικό, κερδίζοντας στα προημιτελικά τη Σωτηρία Κατσάλη με 3-6, 6-3, 6-1 και στα ημιτελικά τη Μαριάνθη Χριστοφορίδου με 6-3, 3-6, 6-4.


Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Άρτεμις Ασλανισβίλι

Στα αγόρια 14, ο Κωνσταντίνος Καρπουζάς ήταν ο μεγάλος νικητής, επικρατώντας στον τελικό του Αλέξανδρου Βασιλειάδη με 6-1, 6-2. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, η Ναταλία Μπάτσιου κέρδισε στον τελικό τη Μαρία Ιωάννα Παπακωνσταντίνου με 6-1, 6-2 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Τέλος, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στην Πτολεμαΐδα, ο Ανδρέας Μεσσής επικράτησε του Οδυσσέα Γελαδάρη με 3-6, 6-1, 7-5 και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία των 12 ετών των αγοριών, ενώ στα κορίτσια η Δέσποινα Κοσκινά κέρδισε τον τίτλο, μετά τη νίκη της στον τελικό επί της Βασιλικής Γορανίτη με 6-2, 6-1.


Ανδρέας Μεσσής

Στα διπλά, τους τίτλους κέρδισαν οι Νικολέτα Παρετζόγλου και Βικτώρια Παπαδοπούλου (κορίτσια 18), Στάθης Τριανταφυλλίδης και Δημήτρης Παλιούρας (αγόρια 18), Γεωργία Στρατή και Σωτηρία Κατσάλη (κορίτσια 16), Αναστάσιος Μανδαλενάκης και Γιώργος Χαϊδεμένος (αγόρια 16), Ελένη Τσέτσου και Μαρία Ιωάννα Παπακωνσταντίνου (κορίτσια 14), Κωνσταντίνος Δημητρίου και Δημήτρης Μπουνάκης (αγόρια 14), Δέσποινα Κοσκινά και Ελένη Χατζηαβραάμ (κορίτσια 12) και Γιώργος Μιταλάς και Οδυσσέας Γελαδάρης (αγόρια 12).


Δημήτρης Παλιούρας και Στάθης Τριανταφυλλίδης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots