Πρωταθλήτρια σε μονά και διπλά η Παύλου!

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 - 15:20

Η Δήμητρα Παύλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διεθνές πρωτάθλημα Grade 4 κατηγορίας της Λάρνακας και κατέκτησε τον 3ο τίτλο της σε ITF διοργάνωση στους τελευταίους 2,5 μήνες στα μονά! Επιπλέον, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με νίκη και στον τελικό του διπλού, όπου μοιράστηκε μια ακόμα επιτυχία με τη Δέσποινα Μαστροδήμα.

Στον σημερινό τελικό του Larnaca Trust Insurance, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα, η Δήμητρα Παύλου επιβλήθηκε της Ιταλίδας Milena Jevtovic με 6-4, 6-2 και ολοκλήρωσε το καταπληκτικό της τουρνουά στην Κύπρο, κατακτώντας ακόμα έναν τίτλο.

Ήταν ο 3ος τίτλος της καριέρας της στα μονά σε ITF διοργάνωση, έχοντας κερδίσει και τους άλλους 2 στη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, επίσης σε διοργανώσεις στη Λάρνακα.

Πριν τη μεγάλη αναστολή των διεθνών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας η Δήμητρα δεν είχε αγωνιστεί σε τουρνουά της ITF, επομένως έδωσε τα πρώτα της τουρνουά τον Σεπτέμβριο. Μέσα σε 2,5 μήνες έχει καταφέρει να πετύχει 17 νίκες σε 19 αναμετρήσεις και να κερδίσει τα 3 από τα 5 τουρνουά στα οποία συμμετείχε, φτάνοντας σε ακόμα έναν τελικό!

Η μέρα και η εβδομάδα, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού κέρδισε και στα διπλά τον τίτλο, μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα. Οι δυο Ελληνίδες επιβλήθηκαν στον τελικό της Αμερικανίδας Kate Mansfield και της Γερμανίδας Sonja Zhiyenbayeva, με 2-6, 6-2, 10-6. Ήταν το 3ο παιχνίδι σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην εβδομάδα που βρέθηκαν πίσω με σετ οι Παύλου και Μαστροδήμα, πριν φτάσουν τελικά στη νίκη.

Για την Παύλου ήταν ο 3ος τίτλος στα διπλά, μετά από αυτόν που είχε κερδίσει ξανά με τη Μαστροδήμα την 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου φέτος στη Λάρνακα, αλλά και τον πρώτο της τίτλο σε μονά και διπλά στο ITF Tour, τον Οκτώβριο του 2019 στη Ρόδο με τη Μάρθα Μακαντάση.

Για τη Δέσποινα ήταν ο 2ος τίτλος στην καριέρα της σε διοργάνωση της ITF, μετά από το Grade 4 τουρνουά της Λάρνακας που είχε κερδίσει με την Παύλου τον Σεπτέμβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots