Μεγάλη νίκη για την Πήττα στην Ισπανία

 
Αθηνά Πήττα
Αθηνά Πήττα Φωτογραφία: Instagram (@ina_ptt)
tennisnews team Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - 9:50

Ακόμα μια μεγάλη μέρα είχε η Αθηνά Πήττα στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας, όπου κέρδισε τις κορυφαίες παίκτριες του ταμπλό στα μονά και στα διπλά και μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στα ημιτελικά και στα δυο ταμπλό.

Στα προημιτελικά του μονού της διεθνούς διοργάνωσης της ITF, η Αθηνά απώλεσε μόνο 3 games από την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό και Νο.361 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, την Ισπανίδα Naroa Aranzabal, την οποία κέρδισε με 6-2, 6-1.

Προκρίθηκε στα ημιτελικά της Grade 5 διοργάνωσης, που θα είναι ο 3ος ημιτελικός της στο ITF Juniors Tour στα μονά. Θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ισπανίδα Meritxell Boix Molla, No.4 στο ταμπλό και Νο.831 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18.

Θα παίξει επίσης και στα ημιτελικά του διπλού, καθώς την Πέμπτη κέρδισε μαζί με την Κορεάτισσα συμπαίκτριά της Eun Ji Lee, τις Ισπανίδες Νο.1 στο ταμπλό, Naroa Aranzabal και Raquel Caballero Chica, με 6-4, 5-7, 10-6.

Οι δυο τενίστριες, που προπονούνται μαζί στην ακαδημία του Rafa Nadal, θα αντιμετωπίσουν τις Βρετανίδες Ella McDonald και Hannah Read, για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots