Σε 2 ημιτελικούς η Πήττα, στα προημιτελικά ο Λοϊζάς

 
Ανδρέας Λοϊζάς
Ανδρέας Λοϊζάς
tn team Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 19:42

Η Αθηνά Πήττα προκρίθηκε σε δυο ημιτελικούς σήμερα στο Aphrodite Cup στη Λευκωσία, ενώ ο Ανδρέας Λοϊζάς προκρίθηκε στα προημιτελικά στο μονό των αγοριών και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με τον Νίκο Μπακιρτζή.

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της έδωσε η Αθηνά Πήττα, η οποία κέρδισε τη Σλοβένα Beti Butina Jazbec με 6-0, 6-2 και προκρίθηκε στις "4" καλύτερες της διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF, που φιλοξενείται στη Λευκωσία.

Η 18χρονη Αθηνά, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.270 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, θα αντιμετωπίσει αύριο για τα ημιτελικά την Κύπρια Νίνα Ανδρονίκου.

Στο διπλό, η Πήττα και η Ελένη Καρανταλή κέρδισαν την Κύπρια Olga Danilova και την Ιρλανδή Rachel Deegan με 1-6, 6-3, 10-4 και μπήκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο τη Σέρβα Petra Konjikusic και τη Σλοβένα Pia Petelinsek.

Στα αγόρια, ο Ανδρέας Λοϊζάς κέρδισε τον Ηρακλή Καλάνοφ με 6-0, 6-2 και μπήκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ρουμάνο Filip Gabriel Bara.

Στο διπλό, ο Λοϊζάς και ο Νίκος Μπακιρτζής κέρδισαν τον Νικόλα Χατζηαβραάμ και τον Ρουμάνο Adrian Constantin με 6-7 (10), 6-0, 10-7 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου θα παίξουν με τους Maxim Goncharov και Imran Khaitbaev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots