Συνεχίζεται η δράση στο UTR PRO στη Θεσσαλονίκη - Τελικό η Μτσεντλίτζε

 
Συνεχίζεται η δράση στο UTR PRO στη Θεσσαλονίκη - Τελικό η Μτσεντλίτζε
tn team Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 - 12:19

Συνεχίζεται η δράση για το "UTR PRO TENNIS TOUR" $25.000 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, με την Ελένη Μτσεντλίτζε να παίρνει σήμερα το πρωί την πρόκριση για τον τελικό.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Ελένη Μτσεντλίτζε, κέρδισε στον σημερινό ημιτελικό τη 18χρονη Jana Stojanova από τη Βουλγαρία με 6-4, 7-5 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαριών UTR PRO TENNIS TOUR που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη.

Με πολλές ελληνικές συμμετοχές έγιναν οι αγώνες στα χωμάτινα γήπεδα του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, όλη την εβδομάδα.

Οι Αθηνά Πήττα και η Στυλιανή Ρουσσοπούλου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σήμερα για τις θέσεις 5-8, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου απέκλεισε σήμερα την Αμερικανίδα Isabelle Kouzmanov και θα αναμετρηθεί με τη Μολδαβή Daniela Ciobanu αύριο, για την 9η θέση.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις ώρες των αγώνων, ενώ μπορείτε να παρακολουθήστε ζωντανά το τουρνουά στο κανάλι της universal tennis στο YouTube.

Διοργανώτρια των αγώνων είναι ή μη κερδοσκοπική εταιρεία GMV Τένις Ελλάς η οποία εξασφαλίζει χορηγικούς πόρους και έσοδα που αναλώνονται και επανεπενδύονται εξ' ολοκλήρου για την ανάπτυξη του ελληνικού τένις. Στόχος της Τένις Ελλάς είναι η διοργάνωση διεθνών αγώνων επαγγελματιών αθλητών στην Ελλάδα αλλά και η ανάδειξη νέων Ελλήνων αθλητών.

Διευθυντής των αγώνων είναι ο Θοδωρής Αγγελίνος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots