"Πλώρη" για double η Παναγιωτίδου, έως την 8άδα η Χατζηαβραάμ

 
Η Ελένη Χατζηαβραάμ
Η Ελένη Χατζηαβραάμ
tn team Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 - 9:00

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου έβαλε πλώρη για έναν ακόμα τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Jug Open στα Σκόπια, ενώ θα είναι και στον τελικό του διπλού μαζί με τη Μερόπη Μαρία Μπατζή. Στα προημιτελικά ολοκλήρωσαν τις πολύ καλές τους πορείες Ελένη Χατζηαβραάμ, Χρυσή Σμυρίδου και Απόστολος Τζίμκας.

Πραγματοποιώντας μια νέα εκπληκτική εμφάνιση, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Νο.1 στο ταμπλό του Jug Open, επιβλήθηκε της Γερμανίδας Onalee Wagner, No.8 του ταμπλό, με 6-0, 6-0, για να μπει στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Σήμερα, η Παναγιωτίδου θα παίξει στα ημιτελικά του μονού με την Ολλανδέζα Senna Van den Heuvel, ενώ θα είναι και στον τελικό του διπλού, μαζί με τη Μερόπη Μαρία Μπατζή. Την Πέμπτη οι δυο Ελληνίδες κέρδισαν τις Μαρία Ηλιοπούλου και Vanesa Salaiova με 6-3, 6-2 και σήμερα θα αντιμετωπίσουν για τον τίτλο τις Γερμανίδες Victoria Pohle και Onalee Wagner, No.1 στο ταμπλό.

Στα προημιτελικά του μονού ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Ελένη Χατζηαβραάμ και Χρυσή Σμυρίδου. Η Χατζηαβραάμ ηττήθηκε από την Van den Heuvel, No.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

Για να φτάσει έως τις "8" καλύτερες, η νεαρή αθλήτρια από την Καβάλα είχε χρειαστεί να περάσει τα εμπόδια της Ana Mitevska στον 1ο γύρο με 6-3, 6-3, αλλά και της Liv Torp Milojevic στον 2ο γύρο, με 6-2, 7-5.

Η Χρυσή Σμυρίδου από την πλευρά της κέρδισε τις Meldina Mislimi με 6-0, 6-1 και Zara Zafirovska με 6-3, 6-1 για να μπει στα προημιτελικά, εκεί όπου τη σταμάτησε η Jana Svobodova με 6-3, 7-5.

Και στο διπλό Χατζηαβραάμ και Σμυρίδου έφτασαν έως τα προημιτελικά, χάρη στη νίκη τους επί των Matea Bilbiloska και Mina Petreska με 7-6 (9), 6-1. Στα προημιτελικά ηττήθηκαν έπειτα από μεγάλη μάχη από τις Natalie Moskova και Jana Svobodova, με 6-4, 2-6, 10-8.

Τέλος, στα προημιτελικά του μονού αγοριών ολοκλήρωσε την επίσης πολύ καλή του προσπάθεια ο Απόστολος Τζίμκας, ο οποίος είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο το Νο.2 του ταμπλό, Stefan Djokovic, με 6-2, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε και τον Novak Milosevic με 2-6, 6-4, 6-1. Στα προημιτελικά ωστόσο ο Απόστολος γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Matteo Schiahbasi, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots