Νικηφόρο ντεμπούτο στο γρασίδι για τη Μιχαέλα!

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - 16:50

Στην πρώτη της αναμέτρηση ever στο γρασίδι για διεθνές τουρνουά της ITF, η Μιχαέλα Λάκη έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε μια "καθαρή" νίκη, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Roehampton Championships.

Μόλις 4 games έχασε η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια στην πρεμιέρα της στο Roehampton, στο πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας για το Wimbledon, καθώς επικράτησε της Γιαπωνέζας Erika Matsuda με 6-3, 6-1.

Οι εμπειρίες της Μιχαέλας σε επιφάνειες χορταριού είναι ελάχιστες και αυτή ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρησή της στο ITF Circuit στην επιφάνεια! Παρόλα αυτά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και δεν κινδύνεψε από τη 17χρονη Matsuda, που βρίσκεται στο Νο.65 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Η Μιχαέλα, η οποία προπονείται με τον Φοίβο Μιχαλόπουλο στη Λάρισα και ανήκει και στην ομάδα της Mouratoglou Tennis Academy, βρίσκεται στο Νο.13 του ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης του Roehampton, που ανήκει στην Grade 1 κατηγορία της ITF. Επίσης βρίσκεται στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης του Λονδίνου, θα αντιμετωπίσει την Solana Sierra από την Αργεντινή, Νο.38 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots