Στα προημιτελικά του Roehampton η Μιχαέλα

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 - 19:13

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει την φανταστική της πορεία στο μεγάλο τουρνουά Junior International Roehampton και απέκλεισε την Αμερικανίδα Reese Brantmeier με 2-0 σετ, για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Η 16χρονη Ελληνίδα, Νο.13 στο ταμπλό και Νο.21 στην παγκόσμια κατάταξη στα juniors, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Αμερικανίδα Reese Brantmeier, No.47 στην παγκόσμια κατάταξη, για να πάρει τη νίκη με 6-1, 7-5 και να μπει στα προημιτελικά της Grade 1 διοργάνωσης του Roehampton.

Θυμίζουμε πως αυτό είναι το πρώτο διεθνές τουρνουά της ITF στο οποίο αγωνίζεται η Μιχαέλα στο γρασίδι, σε ολόκληρη την καριέρα της, ενώ αποτελεί και τουρνουά προετοιμασίας για το μεγάλο ραντεβού του Wimbledon, χωρίς βεβαίως να παύει να είναι από μόνο του και ένα πολύ σπουδαίο και ιστορικό τουρνουά.

Η αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου και του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, μετράει πλέον 3 διαδοχικές νίκες στο γρασίδι, αφού είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τη Γιαπωνέζα Erika Matsuda με 6-3, 6-1 και στον 2ο γύρο την Αργεντινή Solana Sierra με 4-6, 7-5, 6-4.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Linda Klimovicova, που είναι 17 ετών και βρίσκεται στο Νο.83 της παγκόσμιας κατάταξης U18.

H Μιχαέλα προκρίθηκε και στα ημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με τη Σέρβα Lola Radivojevic πήρε τη νίκη εις βάρος της Τσέχας Barbora Palicova και της Σλοβάκας Radka Zelnickova με 6-0, 4-6, 10-2. Στα ημιτελικά το ελληνοσερβικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Nikola Bartunkova και την Κροάτισσα Petra Marcinko.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots