Όλοι οι πρωταθλητές του 3ου Ε1 29ς Εβδομάδας 2021

 
Όλοι οι πρωταθλητές του 3ου Ε1 29ς Εβδομάδας 2021
tn team Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 17:43

Μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα της ΣΤ' Ένωσης στα πλαίσια του 3ου Ε1 29ης Εβδομάδας 2021, με όλους τους αθλητές να δίνουν για ακόμια μια φορά -και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες- τον καλύτερο τους εαυτό.

Η μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, αυτή των 18 ετών, έλαβε χώρα στα γήπεδα της Α.Ε.Τ Νίκης Πατρών, εκεί όπου πρωταθλητές αναδείχθηκαν, στα αγόρια ο Βλαντιμίρ Χόλμπαν  και στα κορίτσια η Μαρία - Ελένη Πούλκα.

Ο Χόλμπαν, αθλητής του Ο.Α Αθηνών, αγωνίστηκε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό απέναντι στον Νικόλαο Μπακιρτζή (Ο.Α Αθηνών), τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-3. Μάλιστα οι δυο φιναλίστ των μονών, συνεργάστηκαν φτάνοντας έως τον τελικό των διπλών, εκεί όπου ηττήθηκαν όμως από τους Γιώργο Χαϊδεμένο (Α.Ο.Α & Α Πεύκης) και Νικόλαο Σφυράκη (Ηράκλειο Ο.Α.Α), με 7-6 (4), 7-5.

Στα μονά των κοριτσιών η Μαρία - Ελένη Πούλκα πανηγύρισε την 1η θέση, μετά από τη νίκη της στον τελικό απέναντι στην Λυδία Πετσουλα (Ο.Α Φοίβος Λάρισας) με το κλειστό 7-5, 7-6 (1). Η αθλήτρια του Ο.Α Θεσσαλονίκης καθώς και Νο.1 του ταμπλό, δεν έχασε κανενα σετ (κερδίζοντας 8 σερί) καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Εξαιρετική ήταν και στα διπλά η Μαρία - Ελένη Πούλκα, όπου κατέκτησε και εκεί την υψηλότερη θέση, με συμπαίκτρια την Φιλίππα Πετροπούπουλου (Α.Ο.Α Υελού), με τα δυο κορίτσια να επικρατούν των, Ουρανία Σφριντζέρη (Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας) και Γεωργία - Ανδριάνα Στρατή (Α.Ο.Α Πατρών), με 6-1, 6-3.

Στην Α.Ε.Τ Νίκη Πατρών φιλοξενήθηκαν και οι αγώνες της ηλικιακής κατηγορίας των 12 ετών, όπου στην κατηγορία των αγοριών, στα μονά νικητης αναδείχθηκε ο Ορέστης Γιαννόπουλος (Ο.Α Γλυφάδας), επικρατώντας στον τελικό του Γεώργιου Χατζόπουλου (Ο.Α Κερατσινίου), με 6-2, 6-2.

Ο Χατζόπουλος μπορεί να ηττήθηκε στα μονά, αλλά κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση των διπλών μαζί με τον Αλέξανδρο Νούλα (Ο.Α Φοίβος Λάρισας), κερδίζοντας στον τελικό τους Μαρίνο Καρνιάτη (Ο.Α Αττικής) και Στυλιανό Ξενικάκη (Γ.Σ Λιβυκού Ιεραπετρας), με 6-1, 6-3.

Στα μονά των κοριτσιών, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου (Ο.Α Τούμπας) καθώς επικράτησε σε ένα δυνατό τελικό της Αθανασίας Τσακίρη (Ο.Α Λέσβου) με 6-3, 3-6, 6-2. Στα διπλά η Μαρίνα Γιαννακοπούλου (Ο.Α Αθηνών) και η Φωτεινή - Νεφέλη Φασουλά (Ο.Α Γλυφάδας) κατέκτησαν την 1η θέση, μετά από νίκη σε μόλις ένα σετ (6-3) καθώς η αντίπαλη ομάδα των, Αθανασία Τσακίρη και Δήμητρα - Αλκμήνη Παπαβασιλείου (Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας) εγκατέλειψαν.

Οι αγώνες στα 14αρια, ολοκληρώθηκαν στον Α.Ο.Α Πατρών. Εκεί, στο μονό των αγοριών, ο Αθανάσιος Κακουρίδης (Αρκαδιακός Ο.Α Άτλας) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κατακτώντας την 1η θέση σε μονά και διπλά.

Στα μονά, ο νεαρός τενίστας, επικράτησε του Νικόλαου Γαβριήλ, με 6-2, 6-2, ενώ στα διπλά με συμπαίκτη τον Νικόλαο Κατσανό (Γ.Ε Πρέβεζας), κέρδισαν τους Δανιήλ Μανέττα (Ροδιακός Ο.Α) και Ορέστη Σιάρκο (Σ.Α Σερρών).

Στα κορίτσια, η Μυρτώ Πρωιμάκη (Ο.Α Σούδας), κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, κατέκτησε τον τίτλο, μετά από την επικράτηση της στον τελικό επί της Μερόπης - Μαρίας Μπατζή (Ο.Α Θεσσαλονίκης), με 6-2, 6-0. Τα δυο κορίτσα μάλιστα, συνεργάστηκαν και στα διπλά της διοργάνωσης, όπου έφτασαν μέχρι τον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα από τις εξαιρετικές Χρυσή Σμυρίδου (Ο.Α Σερρών) και Ελένη Χατζηαβραάμ (Α.Ο.Α Πρωταθλ. Καβάλας), με 6-1, 7-6 (4).

Ο Ο.Α Ρίου ήταν επίσης ένας από τους 3 διοργανωτές που ανέλαβαν την διεκπεραίωση του 3ου Ε1 από την ΣΤ' Ένωση, όπου φιλοξένησε την κατηγορία παιδιών έως 16 ετών.  Στα αγόρια ο Χριστόφορος Μανόπουλος (Φθιωτικός Ο.Α) ήταν ο μεγάλος νικητής και στις 2 κατηγορίες, καθώς στα μονά στέφθηκε πρωταθλητής μετά από τη νίκη του σε βάρος Νο.1 του ταμπλό Σταύρου Μαστρογαμβράκη (Α.Ο.Α Φιλοθέης), με 6-0, 6-3, ενώ στα διπλά ο Μανόπουλος και ο Μαστρογαμβράκης συνεργάστηκαν κατακτώντας τον τίτλο με 6-2, 6-4, εναντίων των, Νικόλαο - Χρήστο Μεταξόπουλο (Σ.Α Ραφήνας) και Θεμιστοκλή Τζουτζόπουλο (Ο.Α Κορίνθου).

Στα κορίτσια, στα ταμπλό των μονών, η Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός Ο.Α) πραγματοποιώντας σπουδαία εβδομάδα, επικράτησε στον τελικό της Γεωργίας Βασιλοπούλου (Ο.Α Ρίου), με 6-0, 6-0 κερδίζοντας τον τίτλο. Η Βασιλική συνολικά σε 4 αναμετρήσεις έχασε μόλις 9 game, χωρίς την απώλεια κανενός σετ.

Πρωταγωνίστριες στα διπλά ήταν η Μαρία Τσιρώνη (Ο.Α Αττικής) και η Ναταλία Κασσή (Α.Ο.Α Χαϊδαρίου), καθώς τα 2 κορίτσια αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες με 6-2, 6-2, απέναντι στις Καλομοίρα Ράλλη (Α.Ο.Α Υελού) και Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου (Ο.Α Χολαργού).

Δείτε αναλυτικά όλα τα ταμπλό και φωτογραφικό υλικό από το 3ο Ε1 29ς Εβδομάδας 2021

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots