Kilkis Cup: Τα αποτελέσματα του 1ου γύρου

 
Στέφανος Πουρναρόπουλος
Στέφανος Πουρναρόπουλος
tn team Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 - 22:56

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο 1ος γύρος των μονών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Κιλκίς, με 23 ελληνόπουλα να παίρνουν την πρόκριση! Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, καθώς και το πρόγραμμα της Τρίτης.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, στον 2ο γύρο των μονών κοριτσιών προκρίθηκαν οι Θεοδώρα Κούσιου, Σοφία Καλύβα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βασιλική Τρίγκα, Νικολέτα Ανεσιάδου, Ναταλία Κασσή, Ευτυχία Σαλτίδου, Σοφία Μαρία Παπαχρήστου και Μαρία Ηρώ Δαφερέρα.

5 ακόμα Ελληνίδες παίκτριες θα είναι στον 2ο γύρο του μονού κοριτσιών, που προκρίθηκαν με bye από τον 1ο γύρο, οι Άρτεμις Ασλανισβίλι, Αθηνά Γρηγοριάδου, Έλενα Παλιούρα, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη.

Στο μονό των αγοριών συνεχίζουν οι Ηρακλής Καλάνοφ, Στέργιος Αχιλλέας Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Τραμαντζάς, Σταύρος Μαστρογαμβράκης, Αντώνης Κίτσιος, Ανδρέας Τσιρανίδης, Βίκτωρ Καλαϊτζής, Ανδρέας Κούλας, Άγγελος Αυγέρης, Οδυσσέας Ράμμος, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Νικόλαος Γαβριήλ, Αριστοτέλης Θεοχάρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Το πρόγραμμα της Τρίτης (03/08)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots