Aridea Cup: Ελληνικό ενδιαφέρον σε όλους τους τελικούς (pics)

 
Aridea Cup: Ελληνικό ενδιαφέρον σε όλους τους τελικούς (pics)
tn team Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 20:02

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ημιτελικοί του διεθνούς τουρνουά που φιλοξενείται στον Ο.Α. Αριδαίας, με την Άρτεμις Ασλανισβίλι και την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου να προκρίνονται σε δυο τελικούς, ενώ οι Χριστόφορος Μανόπουλος και Σταύρος Μαστρογαμβράκης κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο μονό!

Ακόμα μια πολύ καλή μέρα για τα ελληνικά χρώματα ήταν η σημερινή στην Αριδαία, με τους αθλητές μας να τα πηγαίνουν περίφημα και στην ημιτελική φάση του διεθνούς τουρνουά 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, Aridea Cup.

Σε δυο τελικούς προκρίθηκε η Άρτεμις Ασλανισβίλι, που θα διεκδικήσει τον 3ο διαδοχικό τίτλο της στα μονά μετά από το Κιλκίς και τα Κουφάλια, καθώς κέρδισε σήμερα στα ημιτελικά τη Σέρβα Gala Ivanovic με το εντυπωσιακό 6-0, 6-0.

Στα διπλά, όπου θα διεκδικήσει τον 2ο φετινό της τίτλο καθώς είχε κερδίσει και στο Κιλκίς, πέρασαν μαζί με την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη με walkover, μετά την εγκατάλειψη των Ρουμάνων Alexandra Irina Anghel και Daria-Maria Anghel.

Στον τελικό του μονού, η Άρτεμις θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που επίσης προκρίθηκε σε δυο τελικούς στην Αριδαία. Στα ημιτελικά του μονού, η Αλεξάνδρα κέρδισε σήμερα την Ελληνογαλλίδα Γεωργία Καλαμάρη με 6-2, 6-1.

Στα διπλά, όπου παίζει μαζί με την Κύπρια Άννα Δεμιρτζή, επικράτησε επίσης της Καλαμάρη και της Αλεξάνδρας Μάγια, με 6-4, 6-2.

Στον τελικό του μονού αγοριών, θα αναμετρηθούν οι Χριστόφορος Μανόπουλος και Σταύρος Μαστρογαμβράκης, οι οποίοι είναι συμπαίκτες στο διπλό και κατέκτησαν ήδη τον τίτλο!

Στα μονά, ο Μανόπουλος κέρδισε τον Στέφανο Πουρναρόπουλο με 6-4, 6-0 και διατήρησε το απόλυτο σε διοργανώσεις της Tennis Europe, αφού θυμίζουμε πως το ντεμπούτο του το έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στα Κουφάλια, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής. Έφτασε σήμερα τις 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην καριέρα του σε διοργανώσεις Tennis Europe!

Εντυπωσιακό αγώνα πραγματοποίησε και ο Μαστρογαμβράκης, ο οποίος απέκλεισε τον Ρουμάνο Rares Teodor Pieleanu, No.1 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Στο διπλό, Μανόπουλος και Μαστρογαμβράκης κέρδισαν τους Βίκτορα Καλαϊτζή και Παύλο Τσιτσιπά με 6-2, 6-4 για την ημιτελική φάση. Στον άλλον ημιτελικό, ο Σαουδάραβας Bader Idrees και ο Πολωνός Tadeusz Michalowski κέρδισαν τους Στέργιο Αχιλλέα Παπαδόπουλο και Αριστοτέλη Θεοχάρη με 6-4, 6-3, όμως αργότερα αναγκάστηκαν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους και έτσι δεν θα γίνει ο τελικός αύριο.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα

Το πρόγραμμα της Κυριακής (22/08)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα σε όλα τα ταμπλό μέχρι τώρα:

Μονά
Αγόρια 16  
Κορίτσια 16  
Διπλά
Αγόρια 16

Χριστόφορος Μανόπουλος (Ελλάδα)
Σταύρος Μαστρογαμβράκης (Ελλάδα)

Κορίτσια 16  
Προκριματικά Μονών
Αγόρια 16 Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια 16 Ολοκληρώθηκαν

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots