Ημιφιναλίστ ο Μεσσής στη Βουδαπέστη

 
Ανδρέας Μεσσής
Ανδρέας Μεσσής
tn team Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 18:18

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε ο Ανδρέας Μεσσής στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, μπαίνοντας στους "4" καλύτερους του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, Pasaret Cup.

Ο Μεσσής, ο οποίος προπονείται στην ακαδημία του Φοίβου Μιχαλόπουλου στη Λάρισα, ήταν στο Νο.2 του ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της Βουδαπέστης.

Στην πρεμιέρα του απέκλεισε τον Ουγγαρέζο Tamas Lazar με 6-0, 6-3. Στον 2ο γύρο κέρδισε ακόμα έναν παίκτη από την Ουγγαρία, τον Konor Baleja, με 4-6, 6-2, 6-2.

Έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πίσω με σετ απέναντι στον επίσης Ουγγαρέζο Attila Almadi, Νο.6 στο ταμπλό, αλλά τον κέρδισε με 2-6, 7-6 (4), 6-3 έπειτα από μεγάλη μάχη και προκρίθηκε στους "4" καλύτερους.

Στα ημιτελικά έδωσε μια ακόμα πολύ μεγάλη μάχη, αλλά στο τέλος ηττήθηκε από τον Ρώσο Aleksei Savgira με 3-6, 6-3, 7-5 και έμεινε εκτός τελικού.

Ο Μεσσής αγωνίστηκε και στο διπλό, με συμπαίκτη τον Jan Sykora από την Τσεχία. Στον 1ο γύρο οι δυο αθλητές κέρδισαν τους Ουγγαρέζους Balint Saghy και Erno Varadi με 6-3, 6-2.

Στα προημιτελικά ηττήθηκαν έπειτα από πολύ κλειστό παιχνίδι, απέναντι σε δυο άλλους Ουγγαρέζους, τους Bence Horvath και Alex Von Bartheld, με 6-2, 2-6, 11-9.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots