Ολοκληρώθηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Ηράκλειο

 
Ολοκληρώθηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Ηράκλειο
tn team Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:12

Στη τελική ευθεία μπαίνει το τουρνουά της Tennis Europe στα γήπεδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α στη Κρήτη, καθώς σήμερα έκλεισαν όλα τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, με πολλές Ελληνικές παρουσίες.

Ολοκληρώθηκε και ο 3ος γύρος στο διεθνές junior τουρνουά του Ηρακλείου, με αρκετούς Έλληνες αθλητές να εξασφαλίζουν μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ιωάννης Σακκάς (Νο.4 του ταμπλό) και ο Αθανάσιος Κακουρίδης προκρίθηκαν στην τελική 8άδα, εκεί όπου μάλιστα θα βρεθούν και αντιμέτωποι με φόντο μια θέση στα ημιτελικά.

Ο Σακκάς κέρδισε τον Daniel Bernovskyi (Νο.14 του ταμπλό) από την Ουκρανία με 6-3, 6-1, ενώ παρόμοια εμφάνιση έκανε και ο Αθανάσιος Κακουρίδης που επικράτησε με 6-2, 6-3 του Δανού Mads Bruhn Aaby.

Εκτός συνέχειας έμειναν οι, Νικόλας Φώτης Μακρής (Νο.3), Κωνσταντίνος Καρπουζάς και Νικόλαος Γαβριήλ (Νο.13).

Στα διπλά των αγοριών, στη φάση των "8" προκρίθηκαν το δίδυμο Νικόλαος Φώτιος Μακρής και Ιωάννης Σακκάς, καθώς και οι, Οδυσσέας Γελαδάρης και Γεώργιος Μίταλας.

Τα 2 ζευγάρια μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωπα για να διεκδικήσουν αμφότεροι ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στα μονά των κοριτσίων, Μαρία Κωνσταντάρα και Μυρτώ Πρωιμάκη (Νο.5) εξασφάλισαν μια θέση στη τελική 8άδα, μετά από νίκες που σημείωσαν κόντρα στις, Δήμητρα Παπασταύρου και Ευσταθία Βογιατζάκη (Νο.12) αντίστοιχα.

Τη πρόκριση επίσης δε κατάφεραν να πάρουν οι, Δανάη Καζάκου, Εβελίνα Λαμπράκη, Αθηνά Ηλιάκη, Ελένη Δάψη, Μαρία Σινάνη και Αλεξάνδρα Ζαχαράκη.

Στα διπλά των κοριτσιών, στη προημιτελική φάση πέρασαν οι ομάδες, Αιμιλία Πάντου και Δήμητρα Παπασταύρου (Νο.3) οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις, Στυλιανή Δημητριάδη και Γεωργία Λαγκουδάκη.

Επίσης προκρίθηκε το δίδυμο Δανάη Καζάκου και Μαρία Κωνσταντάρα, καθώς και η Μυρτώ Πρωιμάκη με την Αλεξάνδρα Ζαχαράκη.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα (01/10)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots