Στον τελικό του Ηρακλείου ο Κακουρίδης

 
Στον τελικό του Ηρακλείου ο Κακουρίδης
tn team Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 - 20:28

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί στο τουρνουά κάτω των 14 ετων της Tennis Europe στο Ηράκλειο, με τον Αθανάσιο Κακουρίδη να πετυχαίνει αρχικά τη νίκη στην 8άδα και εν συνεχεία να προκρίνεται στον τελικό καθώς ο αντίπαλος του στα ημιτελικά απέσυρε τη συμμετοχή του.

Σκληρή μάχη είχαμε στο ταμπλό των αγοριών στο Junior τουρνουά του Ηρακλείου, με τον προημιτελικό μεταξύ του Νο.4 στο ταμπλό Ιωάννη Σακκά και του Αθανάσιου Κακουρίδη.

Τη σκληρή μάχη κατάφερε να κλείσει στο τέλος ο Κακουρίδης απέναντι στον πολύ δυνατό Σακκά, με τελικό σκορ, 6-4, 4-6, 6-4.

Ο Κακουρίδης μπορεί να εξασφάλισε το εισιτήριο του για τη φάση τον ημιτελικών, αλλά ο αντίπαλος του Μάριος Πραστιτής από τη Κύπρο, ο οποίος θα ήταν ο επερχόμενος αντίπαλος του, απέσυρε τη συμμετοχή του δίνοντας κατευθείαν τη μια θέση του τελικού στον Έλληνα τενίστα.

Ο Ιωάννης Σακκάς μπορεί να αποκλείστηκε στην 8άδα των μονών, ωστόσο πήρε τη πρόκριση μαζί με τον Νικόλαος Φώτη Μακρή, στα ημιτελικά των διπλών, μετά από νίκη που σημείωσαν κόντρα στους Οδυσσέα Γελαδάρη και Γεώργιο Μίταλα, με 6-2, 6-4.

Στο ταμπλό των κοριτσιών εκτός συνέχειας έμεινε η Μαρία Κωνσταντάρα, η οποία ηττήθηκε από Ρωσίδα Alisa Kuzmina, με 6-1, 6-1, στα προημιτελικά.

Η Μυρτώ Πρωιμάκή επίσης αγωνίστηκε στα προημιτελικά, ωστόσο δε μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Anna Kartseva Νο.2 του ταμπλό από τη Ρωσία, χάνοντας με 6-3, 7-5.

Στα διπλά των κοριτσιών θα έχουμε συμμετοχή και στους δυο ημιτελικούς με Ελληνικές ομάδες, καθώς στον ένα ημιτελικά προκρίθηκε η Δανάη Καζάκου με τη Μαρία Κωνσταντάρα, μετά από επικράτηση που σημείωσαν κόντρα στις Alina Kuzmina και Aleksandra Struska, με 6-2, 6-0.

Και στον 2ο ημιτελικό το παρόν θα δώσουν Αιμιλία Πάντου και Δήμητρα Παπασταύρου, οι οποίες κέρδισαν σε μια δύσκολη μάχη τις, Στυλιανή Δημητριάδη και Γεωργία Λαγουδάκη, με 7-5, 4-6 [10-5]

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα (02/10)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots