9 ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά στις Σέρρες

 
9 ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά στις Σέρρες
tn team Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 20:51

Στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe, Serres Cup, προκρίθηκαν οι Ανδρέας Μεσσής, Κωνσταντίνος Καρπουζάς, Νίκος Γαβριήλ, Σταύρος Ιωαννάτος, Θανάσης Κακουρίδης, Στέφανος Πουρναρόπουλος, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Αιμιλία Πάντου και Μυρτώ Πρωιμάκη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το διεθνές τουρνουά που φιλοξενείται στον Σ.Α. Σερρών και ανήκει στην 3η κατηγορία U14 της Tennis Europe.

Ο Ανδρέας Μεσσής, Νο.1 στο μονό των αγοριών, κέρδισε τον Ορέστη Σιάρκο με 6-0, 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Uros Zivkovic από τη Σερβία, που βρίσκεται στο Νο.8 του ταμπλό.

Στα προημιτελικά θα είναι και ο Κωνσταντίνος Καρπουζάς, ο οποίος κέρδισε τον Γάλλο Ferdinand Livet Novkirichka, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 6-3. Επόμενος αντίπαλος για τον Κωνσταντίνο θα είναι ο Νίκος Γαβριήλ, που επιβλήθηκε του Βούλγαρου Vitorio Stankov, No.6 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Ο Σταύρος Ιωαννάτος επικράτησε του Δανιήλ Μανέτα με 3-6, 6-4, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Θανάση Κακουρίδη, που κέρδισε τον Νίκο Μακρή με 7-5, 2-6, 7-5 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Τέλος, στα προημιτελικά μπήκε και ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, Νο.2 στο ταμπλό, που επικράτησε του Ισραηλινού Eldad Atzmon, Νο.14 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3. Επόμενος αντίπαλος για τον Πουρναρόπουλο ο Γερμανός Leo Scheffer, No.7 στο ταμπλό, που απέκλεισε τον Απόστολο Τζίμκα με 6-2, 6-4.

Στο ταμπλό των κοριτσιών, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που είναι η κορυφαία του ταμπλό, κέρδισε τη Ρουμάνα Alesia Breaz με 6-3, 6-1 και θα είναι στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Αιμιλία Πάντου, που κέρδισε τη Μερόπη Μαρία Μπατζή με 6-4, 6-4.

Στις "8" καλύτερες προκρίθηκε και η Μυρτώ Πρωιμάκη, Νο.8 στο ταμπλό, που επικράτησε της Αθανασίας Τσακίρη με 7-5, 6-1 και θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Angelica Sara στα προημιτελικά, μετά και τη νίκη της επί της Αναστασίας Γεωργακοπούλου, με 6-0, 6-1.

Τα σημερινά αποτελέσματα (20/10)

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (21/10)

Αναλυτικά όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Μονά
Αγόρια  
Κορίτσια  
Διπλά
Αγόρια  
Κορίτσια  
Προκριματικά Μονών
Αγόρια Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια Ολοκληρώθηκαν

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots