Traralgon: Πρόκριση στα προημιτελικά για Λάκη και Παύλου (pics)

 
Traralgon: Πρόκριση στα προημιτελικά για Λάκη και Παύλου (pics)
tn team Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 13:04

Η Μιχαέλα Λάκη και η Δήμητρα Παύλου κέρδισαν τους πρώτους δυο αγώνες τους στο διπλό και μπήκαν στα προημιτελικά της δυνατής διοργάνωσης του Traralgon στην Αυστραλία.

Τα δυο κορίτσια ξεκίνησαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους για το ταμπλό των διπλών, στο Traralgon Junior International της Grade 1 κατηγορίας της ITF.

Κέρδισαν αρχικά τις Αυστραλές Audrey Aulia και Emerson Jones με 6-3, 3-6, 10-8, ενώ λίγο αργότερα ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Ρωσίδων Anastasiia Gureva και Elena Pridankina, με 7-6 (2), 6-4.

Αύριο θα μπουν στη μάχη των προημιτελικών, αντιμετωπίζοντας την Καναδή Mia Kupres και Ranah Akua Stoiber.

Η Λάκη έδωσε τρεις αγώνες σήμερα, καθώς νωρίτερα είχε παίξει και στον 3ο γύρο του μονού, όπου δεν τα κατάφερε απέναντι στην Liv Hovde. Η 16χρονη Ελληνίδα, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.11 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, ηττήθηκε από την 16χρονη Αμερικανίδα, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.24 στον κόσμο, με 5-7, 0-6.

Θυμίζουμε πως η Λάκη πέτυχε δυο νίκες χθες στα μονά, κόντρα στη Γιαπωνέζα Mao Mushika με 1-6, 6-0, 6-2 και στην Λιθουανή Patricija Paukstyte, με 7-6 (4), 6-3.

Η Παύλου αγωνίστηκε επίσης στο κυρίως ταμπλό των μονών, γνωρίζοντας την ήττα έπειτα από μάχη με την Τσέχα Tereza Valentova, με 6-4, 3-6, 3-6, ενώ στα προκριματικά των αγοριών έπαιξε ο Θοδωρής Μητσάκος, ο οποίος ηττήθηκε από τον Αυστραλό Hugh Winter με 5-7, 4-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots