Ντεμπούτο με δυο νίκες για τη Χαρά Ζήνα

 
Ντεμπούτο με δυο νίκες για τη Χαρά Ζήνα
tn team Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 - 13:41

Στο ντεμπούτο της σε διεθνή διοργάνωση της Tennis Europe, η Χαρά Ζήνα μπήκε στους ομίλους και σημείωσε 2 νίκες στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12 της Focus Tennis Academy στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η αθλήτρια του ΑΣΑ Παμβώτις Ιωαννίνων, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 της Ελλάδας αυτή τη στιγμή στα 12άρια, πραγματοποίησε τις πρώτες εμφανίσεις της σε διοργάνωση της Tennis Europe και συνδύασε το ντεμπούτο της με καλές εμφανίσεις και δυο νικηφόρα αποτελέσματα.

Έπαιξε απευθείας στους ομίλους του τουρνουά του Ρότερνταμ, ωστόσο το ξεκίνημά της δεν ήταν ιδανικό, καθώς βρέθηκε πίσω με 0-6, 0-4 απέναντι στη Βελγίδα Lisa Meynaerts. Κατάφερε να ισορροπήσει το 2ο σετ και να δώσει μάχη, χωρίς ωστόσο να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα, με 0-6, 4-6.

Στη συνέχεια πέτυχε 2 νίκες και πήρε τη 2η θέση στον 2ο όμιλο της indoor διοργάνωσης. Στον δεύτερο αγώνα της κέρδισε την Ολλανδέζα Rita Chi με 6-3, 6-0, ενώ στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της επικράτησε της Ολλανδέζας Grace Gordon με 4-6, 6-0, 10-6.

Η Χαρά επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στο 1ο Ε1 της 9ης εβδομάδας, στο ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 12 ετών, με τους αγώνες να φιλοξενούνται στα γήπεδα του ΟΑ Χολαργού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots