Μια νίκη και μια ήττα για τον Μητσάκο στην Ολλανδία

 
Μια νίκη και μια ήττα για τον Μητσάκο στην Ολλανδία
tn team Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 - 9:59

Στο Doorn της Ολλανδίας αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα ο Θοδωρής Μητσάκος, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη φάση των "16" της J3 διοργάνωσης της ITF.

Ο Μητσάκος, Νο.171 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18, είχε δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του απέναντι στον Ολλανδό Mees Rottgering, του οποίου κατάφερε να επικρατήσει με 6-4, 3-6, 6-4, για να προκριθεί στους "16" του Juniors In Doorn Grade 3, indoor τουρνουά J3 κατηγορίας της ITF.

Στον 2ο γύρο ο 18χρονος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε έναν ακόμα Ολλανδό, τον Abel Forger. Έμεινε πίσω με σετ και κατάφερε μετά από ένα πολύ κλειστό 2ο σετ να στείλει την αναμέτρηση σε 3ο, εκεί όμως δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις και τελικά ηττήθηκε με 6-2, 6-7 (4), 6-0.

Ο Μητσάκος αγωνίστηκε και στο διπλό, μαζί με τον Κορεάτη Jangjun Kim, ηττήθηκε όμως στον 1ο γύρο έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς από τους Ολλανδούς Pieter De Lange και Teun Mantel, με 3-6, 6-4, 10-4.

Στο Doorn της Ουτρέχτης βρέθηκε και ο Ευγένιος Βασιλάκης, που έπαιξε στο ταμπλό των προκριματικών, στον πρώτο του αγώνα όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Pieter De Lange με 0-6, 6-0, 10-8 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots