IMG Futures Stars: Οι φιναλίστ του προκριματικού τουρνουά

 
IMG Futures Stars: Οι φιναλίστ του προκριματικού τουρνουά
tn team Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 20:45

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 20/3 και η ημιτελική φάσηστο προκριματικό τουρνουά του TATOΪ Club για το IMG Future Stars. Δείτε τους 2 αθλητές και τις 2 αθλήτριες που προκρίθηκαν στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν τις wild cards για το σπουδαίο event που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο Tatoi Club.

Τις 2 wild cards θα διεκδικήσουν για το event των Κοριτσιών οι Λυδία Παναγιωτίδου και Βασιλική Λιαγκριδώνη για τα Κορίτσια και οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Χρήστος Αφρουδάκης για τα Αγόρια. Οι δύο τελικοί θα διεξαχθούν στα εσωτερικά χωμάτινα γήπεδα του Tatoi Club τη Δευτέρα 21/3 στις 11 το πρωί.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Παναγιωτίδου Λυδία - Καζολέα Μαρία 6-0, 6-0
Αρβανιτοπούλου Δάφνη-Σοφία- Λιαγκριδώνη Βασιλική 1-6, 1-6

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΑΓΟΡΙΑ
Αυγέρης Αλέξανδρος - Μοτσάκος Ιωάννης 6-3, 6-0
Δράκος Κοσμάς - Αφρουδάκης Χρήστος 0-6, 1-6
 

Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ομίλων στα προκριματικά του IMG Futures Stars στο ΤΑΤΟΪ Club, την πρόκριση για την ημιτελική φάση πήραν οι:

ΑΓΟΡΙΑ 12:
Αλέξανδρος Αυγέρης (ΑΟΑ Αμπελ. Μελεμένης)
Χρήστος Αφρουδάκης (ΟΑ Βούλας)
Κοσμάς Δράκος (ΑΟΑ Φιλοθέης)
Ιωάννης Μοτσάκος (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12:
Λυδία Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης)
Βασιλική Λιαγκριδώνη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας)
Δάφνη Σοφία Αρβανιτοπούλου (ΑΟΑ Ηλιούπολης)
Μαρία Καζολέα (ΟΑ Καλαμάτας)

Στα αγόρια, οι Αλέξανδρος Αυγέρης και ο Χρήστος Αφρουδάκης έμειναν αήττητοι σε 3 αναμετρήσεις και πήραν τις πρώτες θέσεις σε 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα. Τη 2η θέση στον 1ο όμιλο πήρε ο Κοσμάς Δράκος και τη 2η θέση του 2ου ομίλου κατέλαβε ο Ιωάννης Μοτσάκος.

Στα κορίτσια, η Λυδία Παναγιωτίδου δεν έχασε σετ στις 3 αναμετρήσεις που έδωσε και πήρε την 1η θέση του 1ου ομίλου, ενώ η Βασιλική Λιαγκριδώνη κατέλαβε την 1η θέση του 2ου ομίλου, παραμένοντας επίσης αήττητη. Τη 2η θέση στον 1ο όμιλο πήρε η Δάφνη Σοφία Αρβανιτοπούλου και τη 2η θέση του 2ου ομίλου η Μαρία Καζολέα.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ημιτελική φάση του προκριματικού τουρνουά, όπου οι νικητές των ομίλων θα αντιμετωπίσουν τους δεύτερους των άλλων ομίλων. Οι νικητές των αυριανών αγώνων θα παίξουν στους τελικούς τη Δευτέρα, όπου θα διεκδικήσουν τις wild cards (μια για τα αγόρια και μια για τα κορίτσια) για το μεγάλο τουρνουά IMG Futures Stars που θα φιλοξενηθεί στο ΤΑΤΟΪ και θα λάβουν μέρος οι 48 καλύτεροι αθλητές/τριες του κόσμου (24 στα αγόρια και 24 στα κορίτσια). Να σημειωθεί πως οι φιναλίστ του προκριματικού τουρνουά, θα είναι πρώτοι αναπληρωματικοί του τουρνουά, επομένως έχουν επίσης πιθανότητες να συμμετέχουν στο πολύ σημαντικό αυτό event.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots