Πρωταθλήτριες Χατζηαβραάμ και Πρωιμάκη στο Ηράκλειο

 
Πρωταθλήτριες Χατζηαβραάμ και Πρωιμάκη στο Ηράκλειο
tn team Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 14:27

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Μυρτώ Πρωιμάκη κατέκτησαν τον τίτλο στο διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α.Α. "Ηράκλειο" στην Κρήτη. Τη 2η θέση στο μονό κατέλαβε η Πρωιμάκη.

Χατζηαβραάμ και Πρωιμάκη επικράτησαν στον σημερινό τελικό του διπλού της Ισραηλινής Roni Baranes και της Ελβετίδας Luana Gisella Kappeler, με 6-1, 6-4.

Για τη Μυρτώ, αθλήτρια του ΟΑ Σούδας που βρίσκεται στο Νο.1 της Ελλάδας στα 14άρια και στο Νο.111 στην Ευρώπη, αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά από 3 τελικούς που είχε παίξει το 2021, σε Λεμεσό (μονά), Σέρρες (μονά) και Αθήνα (διπλά).

Για την Ελένη, αθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλ. Καβάλας, Νο.3 στα 14άρια στη χώρα μας και Νο.156 στην Ευρώπη, αυτός ήταν ο 4ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe. Είχε κερδίσει άλλους 2 τίτλους στα διπλά σε διοργανώσεις U14 το 2021, στο Μπουργκάς και στα Σκόπια, καθώς κι άλλον έναν φέτος, στο Hoofddorp της Ολλανδίας.

Στα μονά του τουρνουά του Ηρακλείου είχαμε επίσης ελληνική εκπροσώπηση, καθώς έπαιξε η Πρωιμάκη. Μετά από ένα κλειστό ματς και μια μεγάλη μάχη, ειδικά στο 1ο σετ, η Ελληνίδα παίκτρια "λύγισε" από την κορυφαία του ταμπλό, τη Γερμανίδα Lavinia Maria Nitzsche, με 7-6 (5), 6-1.

Στα αγόρια, ο Ανδρέας Μεσσής αναδείχθηκε πρωταθλητής στα μονά και στα διπλά, όπου συνεργάστηκε με τον Άλκη Μιχαλακόπουλο.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Tennis Europe Iraklio O.A.A.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots