"Double" για τον Μεσσή, τίτλος στο διπλό για τον Μιχαλακόπουλο

 
"Double" για τον Μεσσή, τίτλος στο διπλό για τον Μιχαλακόπουλο
tn team Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 14:27

Ο Ανδρέας Μεσσής κέρδισε και τους δυο τίτλους στα ταμπλό των αγοριών στο διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α.Α. "Ηράκλειο" στην Κρήτη. Στο διπλό, ο Ανδρέας κατέκτησε τον τίτλο μαζί με τον Άλκη Μιχαλακόπουλο.

Στον τελικό του μονού, που έγινε το πρωί του Σαββάτου, ο Ανδρέας Μεσσής, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης, επιβλήθηκε του Γάλλου Aaron Gabet με 7-5, 7-5 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Αυτή ήταν η 5η νίκη του Μεσσή στο τουρνουά, βγάζοντας το ταμπλό χωρίς να χάσει σετ. Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος του σε διοργάνωση της Tennis Europe, μετά από τους δυο τίτλους που κέρδισε στο Kalovelonis Summer Tour στην Πεύκη και στο Serres Cup στις Σέρρες το 2021.

Ο Μεσσής, Νο.1 στη χώρα μας στα 14άρια και Νο.18 στην Ευρώπη, κέρδισε τον τίτλο και στα διπλά, μαζί με τον συναθλητή του στον Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Άλκη Μιχαλακόπουλο.

Οι δυο Έλληνες αθλητές, Νο.1 και Νο.2 αντίστοιχα στην κατάταξη U14 των αγοριών της ΕΦΟΑ, κέρδισαν σε έναν επίσης πολύ ωραίο τελικό τον Παναγιώτη Γεράσιμο Γραμματικάκη και τον Ολλανδό Joris Clermonts με 1-6, 6-3, 10-7.

Για τον Μιχαλακόπουλο, που είναι γεννημένος το 2009, αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στα 14άρια σε τουρνουά της Tennis Europe και ο 5ος συνολικά, καθώς πέρσι κέρδισε 3 τίτλους στα μονά και έναν στα διπλά στα 12άρια.

Με ελληνικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο και οι τελικοί των κοριτσιών, με τις Ελένη Χατζηαβραάμ και Μυρτώ Πρωιμάκη να κερδίζουν τον τίτλο στα διπλά και την Πρωιμάκη να παίρνει τη 2η θέση στα μονά.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Tennis Europe Iraklio O.A.A.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots