Δυο νίκες για τον Μεσσή στην Πορτογαλία

 
Ανδρέας Μεσσής
Ανδρέας Μεσσής
tn team Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 - 14:10

Στο πολύ δυνατό τουρνουά της κατηγορίας U14 αγοριών και κοριτσιών, XXVIII Taca Internacional Maia Jovem, αγωνίστηκε ο Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος έφτασε μέχρι τους "16" στα μονά και στα διπλά.

Ο Μεσσής συμμετείχε αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Super Category της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Maia της Πορτογαλίας, Taca Internacional Maia Jovem, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στα μονά πέτυχε 2 νίκες και έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο. Στην πρεμιέρα του κέρδισε τον Πορτογάλο Diogo Serafim με 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο επιβλήθηκε του Βρετανού Alexander Winder με 7-5, 6-0.

Στη φάση των "16" έπαιξε επίσης καλά και διεκδίκησε την πρόκριση απέναντι στον Γερμανό Christopher Thies, όμως αντιμετώπιζε ενοχλήσεις και τελικά εγκατέλειψε στο 3ο σετ, ενώ ήταν πίσω με 6-4, 6-7 (2), 5-1, αποχαιρετώντας έτσι άδοξα το τουρνουά.

Στο διπλό ο αθλητής του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Νο.1 στα 14άρια και Νο.10 στα 16άρια στην Ελλάδα, συνεργάστηκε στο διπλό με τον Ελβετό Alex Bergomi. Πέρασαν στη φάση των "16", κερδίζοντας τους Ιταλούς Claudio Paolini και Pietro Sagone με 7-5, 6-7 (3), 10-8, εκεί όμως ηττήθηκαν από το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Tito Chavez από το Εκουαδόρ και τον Γάλλο Lenny Petit, με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots