Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χατ-Τρικ η Παναγιωτίδου και Double για τον Αυγέρη

 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χατ-Τρικ η Παναγιωτίδου και Double για τον Αυγέρη
tn team Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 12:18

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις στον Α.Ο.Α Ηλιούπολης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2022 στα 12άρια, με την Λυδία Παναγιωτίδου να πετυχαίνει χατ-τρικ στους τίτλους (μονά, διπλά, μικτά) και τον Αλέξανδρο Αυγέρη να κάνει το double (μονά, μικτά).

Η Λυδία Παναγιωτίδου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εβδομάδα, σηκώνοντας τους τίτλους στα μονά, διπλά και μικτά, πετυχαίνοντας το 3 στα 3.

Στα μονά η τενίστρια του Ο.Α Θεσσαλονίκης, απώλεσε μόλις 10 game συνολικά, επικρατώντας στον τελικό με 6-0, 6-1 επί της Δανάης Μαργαρίτη (Α.Ο.Α Ηλιούπολης).

Στο ταμπλό των διπλών, η Παναγιωτίδου με συμπαίκτρια την Διόνη Κουκούλη (Ο.Α Βούλας) όπου αγωνίστηκαν ως Νο.1, κατέκτησαν τον τίτλο, μετά τη νίκη με 6-0, 6-4 απέναντι στις Νο.2, Χριστιάνα Χριστοπούλου (Σ.Α Μεσσήνης) και Ιωάννα Ξυδά (Ο.Α Βούλας).

Η νεαρή τενίστρια πέτυχε το 3 στα 3 μετά την ολοκλήρωση και του ταμπλό των μικτών, όπου συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Αυγέρη. Μαζί τα 2 παιδιά σήκωσαν το τρόπαιο κερδίζοντας στον τελικό τους, Ιωάννη Μοτσάκο (Γ.Ο Περιστερίου Παλάσκας) και Βασιλική Λιαγκριδώνη (Γ.Ο Περιστερίου Παλάσκας), με 6-3, 6-1.

Εξαιρετική εβδομάδα και για το Νο.1 Αλέξανδρο Αυγέρη, καθώς ο αθλητής του Α.Ο.Α Αμπελοκήπων Μενεμένης εκτός από τον τίτλο στα μικτά κέρδισε και τη 1η θέση στα μονά.

Σημείωσε 4 νίκες έως τον τελικό των μονών, εκεί όπου ήρθε αντιμέτωπος με το Νο.2 του ταμπλό Ιωάννη Μοτσάκο. μετά από μια πολύ δυνατή μάχη, επικράτησε με 6-4, 6-7 (5), 7-5.

Στα διπλά των αγοριών νικητές αναδείχθηκαν οι, Νο.2 του ταμπλό Χρήστος Αφρουδάκης (Ο.Α Βούλας) και Κωνσταντίνος Λαμπράκης (Ηράκλειο Ο.Α.Α), έπειτα από δυνατές εμφανίσεις.

Στον τελικό τα 2 αγόρια κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των, Αλέξανδρο Αυγέρη και Βασίλειο Λυκουρέση (Ο.Α Πεταλούδων), με τελικό σκορ 2-6, 6-4 [10-8].

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από όλους τους αγώνες και φωτογραφικό υλικό από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2022.

 

  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΚΗΤΕΣ
 Αγόρια 12 Αλέξανδρος Αυγέρης (Α.Ο.Α Αμπελ. Μενεμένης) 
 Κορίτσια 12 Λυδία Παναγιωτίδου (Ο.Α Θεσσαλονίκης)
Αγόρια 12 Δ Χρήστος Αφρουδάκης (Ο.Α Βούλας)
Κωνσταντίνος Λαμπράκης (Ηράκλειο Ο.Α.Α)
Κορίτσια 12 Δ Λυδία Παναγιωτίδου (Ο.Α Θεσσαλονίκης)
Διονυσία Κουκούλη (Ο.Α Βούλας)
Μικτά 12 Λυδία Παναγιωτίδου (Ο.Α Θεσσαλονίκης)
Αλέξανδρος Αυγέρης (Α.Ο.Α Αμπελ. Μενεμένης)

 

Η
Η Λυδία Παναγιωτίδου, 1η θέση στο μονό, στο διπλό και στο μικτό


Κωνσταντίνος Λαμπράκης και Χρήστος Αφρουδάκης, 1η θέση στο διπλό αγοριών


Ιορδάνης Χατζηνικολάου και Διόνη Κουκούλη, 3η θέση στο μικτό

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots