Μεγάλες επιτυχίες για τον Θεόφιλο Τσοκάνη (pics)

 
Μεγάλες επιτυχίες για τον Θεόφιλο Τσοκάνη (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 16:19

Ο Θεόφιλος Τσοκάνης, αθλητής του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Wilson Tennis Tour που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α. Βούλας, κερδίζοντας τους περισσότερους βαθμούς και εν συνεχεία και το Masters τουρνουά μεταξύ των κορυφαίων αθλητών, για να εξασφαλίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Wilson.

Ο Θεόφιλος κατέκτησε την 1η θέση στους δυο πρώτους γύρους του Wilson Tennis Tour και την 3η θέση στον τελευταίο γύρο, συγκεντρώνοντας αθροιστικά τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον αθλητή.

Στη συνέχεια, οι 8 πρώτοι αθλητές σε βαθμολογία συμμετείχαν στο Masters τουρνουά που διεξήχθη από τις 8 έως τις 11 Απριλίου, όπου όλοι αναμετρήθηκαν με όλους και εκεί ο Θεόφιλος κέρδισε και τους 7 αγώνες με τους αντιπάλους του, για να τερματίσει στην 1η θέση, κατακτώντας το τρόπαιο και κερδίζοντας ένα ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Wilson.

Ο Θεόφιλος είναι γεννημένος τον Ιούνιο του 2012 και αγωνίζεται στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου. Ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2021 κατακτώντας το βαθμολογούμενο από την ΕΦΟΑ Open του ομίλου Περιστερίου Παλάσκας U10, ενώ τον Νοέμβριο του 2021 κατέκτησε το τριεθνές τουρνουά του Ροδιακού Όμιλου Αντισφαίρισης, επίσης στην κατηγορία U10.

Τέλος μέσα στο 2022 παράλληλα με το Wilson Master Tour 2022 συμμετέχει και στο 1st Circuit Junior Open Tennis Tournament, στο οποίο έχει κατακτήσει ήδη την 1η θέση στον πρώτο γύρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον τελικό του 2ου γύρου, αναμένοντας τον αντίπαλο του.


1η θέση στο τριεθνές του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης


1η θέση στο Open του ομίλου Περιστερίου Παλάσκας


1η θέση στο 1st Circuit Junior Open Tennis Tournament


1η θέση στο 1ο γύρο του Wilson Tennis Tour


1η θέση στον 2ο γύρο του Wilson Tennis Tour


1η θέση στο Masters του Wilson Tennis Tour

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots