8άδα η Λάκη στο Όφφενμπαχ

 
8άδα η Λάκη στο Όφφενμπαχ
tn team Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 19:11

Η Μιχαέλα Λάκη πέτυχε 3 νίκες και έφτασε μέχρι την τελική 8άδα στο πολύ δυνατό τουρνουά του Όφφενμπαχ στη Γερμανία, κατηγορίας Grade A, αλλά δεν κατάφερε σήμερα να δώσει συνέχεια στην πορεία της, γνωρίζοντας την ήττα από την Lucie Havlickova, No.14 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια.

Η Μιχαέλα Λάκη είχε μια καλή εβδομάδα στο Όφφενμπαχ της Γερμανίας, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση της JΑ διοργάνωσης της ITF - στη δυνατότερη κατηγορία για τουρνουά juniors στον κόσμο.

Η 17χρονη Ελληνίδα, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.34 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, πέτυχε 3 νίκες για να μπει στις "8" καλύτερες του τουρνουά.

Στον 1ο γύρο κέρδισε την Πολωνή Ada Piestrzynska με 6-4, 4-6, 6-1. Στη συνέχεια έκανε έναν άψογο αγώνα και επιβλήθηκε της Γερμανίδας Tessa Johanna Brockmann με 6-4, 6-0.

Στον 3ο γύρο η Μιχαέλα έδωσε μια ακόμα μάχη με τη Βελγίδα Amelia Waligora, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 6-3, 4-6, 6-3.

Σήμερα η νεαρή Ελληνίδα αγωνίστηκε στα προημιτελικά με την Τσέχα Lucie Havlickova, No.2 στο ταμπλό και Νο.14 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, από την οποία ηττήθηκε μετά από δυο κλειστά σετ με 5-7, 3-6.

Η Μιχαέλα έπαιξε και στο διπλό, μαζί με την Ελβετίδα Celine Naef, όμως στον 1ο γύρο μετά από πολύ κλειστό ματς οι δυο παίκτριες ηττήθηκαν από τις Denise Valente και Amelia Waligora με 4-6, 7-5, 10-7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots