2η θέση στην Κωνσταντινούπολη για τη Λαζαρίδου

 
2η θέση στην Κωνσταντινούπολη για τη Λαζαρίδου
tn team Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 9:08

Η Ελένη Λαζαρίδου κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό του διεθνούς πρωταθλήματος της ITF της J3 κατηγορίας, που φιλοξενήθηκε στα σκληρά γήπεδα του Ted Sports Club της Κωνσταντινούπολης.

H Λαζαρίδου συνεργάστηκε με την Emily Sartz-Lunde από τη Νορβηγία και έφτασε μέχρι τον τελικό στην J3 διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Στον 1ο γύρο οι δυο αθλήτριες κέρδισαν τις Τουρκάλες Ece Gencer και Asli Ozcan με 6-2, 7-6 (4). Στα προημιτελικά απέκλεισαν τη Shihomi Li Xuan Leong από τη Μαλαισία και την Sue Yan Tan από τη Σιγκαπούρη με 6-4, 4-6, 10-4, ενώ μετά από έναν πολύ κλειστό ημιτελικό, επικράτησαν της Τουρκάλας Leyla Nilufer Elmas και της Λιθουανής Emilija Pranyte, No.2 στο ταμπλό, με 3-6, 6-1, 11-9.

Στον τελικό έπαιξαν απέναντι στην Αιγύπτια Jana Hossam Salah και στη Γιαπωνέζα Shiho Tsujioka, Νο.4 στο ταμπλό, και στάθηκαν πολύ καλά διεκδικώντας το τρόπαιο, αλλά ηττήθηκαν μετά από δυο κλειστά σετ με 6-4, 7-5.

Η αθλήτρια του Γ.Α.Σ "Καράτε" Ερμής, Νο.11 στα 18άρια στην Ελλάδα, έπαιξε και στα μονά, όπου έπαιξε με την Αιγύπτια Jana Hossam Salah στον 1ο γύρο, αλλά μετά από ένα κλειστό παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 6-2, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots