Ολοκλήρωσε την πορεία του στους "4" ο Παγώνης

 
Ράφα Παγώνης
Ράφα Παγώνης
tn team Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 13:36

Ο Ράφα Παγώνης ολοκλήρωσε σήμερα την εξαιρετική του πορεία στο IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club, γνωρίζοντας την ήττα στα ημιτελικά από τον Alexander Kunitsyn.

Ο Ράφα, ο οποίος προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη, ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του στο ΤΑΤΟΪ Club και στο μεγάλο τουρνουά IMG Future Stars, γνωρίζοντας την ήττα από τον Kunitsyn με 6-2, 6-1.

Ο Ράφα ήταν ο μοναδικός παίκτης γεννημένος το 2011 που μπήκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με όλους τους υπόλοιπους να είναι γεννημένοι το 2010. Είχε συνολικά 3 νίκες σε 4 αναμετρήσεις, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για μια ακόμα φορά.

Οι αγώνες του Ράφα Παγώνη στο IMG Future Stars:

Φάση ομίλων:
Ράφα Παγώνης - Domenech Rafael Garcia 6-0, 6-1
Ράφα Παγώνης - Jacques Romeo Rupe 6-0, 6-0

Προημιτελικά:
Ράφα Παγώνης - Yannick Julius Swoboda 6-0, 6-4

Ημιτελικά:
Ράφα Παγώνης - Alexander Kunitsyn 2-6, 1-6

Θυμίζουμε πως στο τουρνουά των κοριτσιών συμμετείχε η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία επίσης μπήκε στα νοκ άουτ, ολοκληρώνοντας χθες την πορεία της στα προημιτελικά. Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Παυλίδου και του Σάββα Παναγιωτίδη, είχε προκριθεί στους ομίλους έχοντας μια νίκη και μια ήττα, χάρη στον καλύτερο συντελεστή της στα σετ και στα games.

Οι αγώνες της Λυδίας Παναγιωτίδου στο τουρνουά:

Φάση ομίλων:
Λυδία Παναγιωτίδου - Isabella Angelina Abendroth 6-1, 5-7, 4-6
Λυδία Παναγιωτίδου - Grace Bernstein 6-4, 6-0

Προημιτελικά:
Λυδία Παναγιωτίδου - Jana Kovackova 1-6, 1-6

Τέλος, ο τρίτος Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στο σπουδαίο τουρνουά, Αλέξανδρος Αυγέρης, είχε μείνει εκτός νοκ άουτ φάσης και συμμετείχε στο consolation ταμπλό. Χθες κέρδισε τον Dominik Defoe με 4-1, 4-1 και σήμερα γνώρισε την ήττα στα προημιτελικά από τον Heyer Johann Nagel, με 5-3, 4-1.

Οι αγώνες του Αλέξανδρου Αυγέρη στο τουρνουά:

Φάση ομίλων:
Αλέξανδρος Αυγέρης - Gregory Gorskiy 2-6, 1-6
Αλέξανδρος Αυγέρης - Eric Ten 2-6, 4-6

Consolation ταμπλό:
Αλέξανδρος Αυγέρης - Dominik Defoe 4-1, 4-1
Αλέξανδρος Αυγέρης - Heyer Johann Nagel 3-5, 1-4

Αύριο θα ολοκληρωθεί το τουρνουά με τους δυο τελικούς. Στα αγόρια, το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι Alexander Kunitsyn και ο Lee Jordan, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε τον Teodor Davidov με 6-3, 6-4.

Στα κορίτσια στον τελικό θα παίξουν η Ksenia Ruchkina και η Joyce Geng. Η Ruchkina κέρδισε την Haniya Aman Minhas με 6-0, 7-6, ενώ η Geng απέκλεισε την Jana Kovackova με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots