Δυο κούπες για τον Παγώνη στο Ten-Pro Global Tournament στην Ολλανδία

 
Δυο κούπες για τον Παγώνη στο Ten-Pro Global Tournament στην Ολλανδία
tn team Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 - 8:51

Στο Gendringen της Ολλανδίας αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος κέρδισε τόσο στην κατηγορία U11, όσο και στην κατηγορία U12 τους τίτλους, χωρίς να απωλέσει κανένα σετ σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, για το Ten-Pro Global Junior Tour.

Στα 11άρια ο Παγώνης αγωνίστηκε απευθείας στον 2ο γύρο με bye, όπου κέρδισε τον Φινλανδό Eino Koivisto με 6-2, 6-4. Στη συνέχεια κέρδισε τον επίσης Φινλανδό Jimi Juvonen για τα προημιτελικά με 6-0, 6-1, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισε τον Ολλανδό Koen Ceelaert με 6-3, 6-2.

Στον τελικό της διοργάνωσης επιβλήθηκε του Γερμανού Louis Elias Klein με 6-2, 6-1 και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία.

Με εμφατικό τρόπο έφτασε μέχρι τον τίτλο και στην κατηγορία των 12 ετών ο Ράφα, ο οποίος απέκλεισε σ' αυτό το ταμπλό τον Ολλανδό Jonathan Rusnak με 6-3, 6-3, για να μπει στην τελική 8άδα.

Εκεί κέρδισε τον Φινλανδό Ahti Pihlajaniemi με 6-3, 6-1, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισε τον Ολλανδό Hugo Van Lies με 6-4, 6-1. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Βρετανό Rhys Roberts, τον οποίο επίσης κέρδισε καθαρά, με 6-2, 6-2.

Οι αναμετρήσεις ήταν διπλές τις περισσότερες ημέρες και ο Ράφα σημείωσε τις 8 νίκες του μέσα σε ένα διάστημα 6 ημερών, από την Τρίτη μέχρι την Κυριακή, για να φτάσει σ' αυτόν τον διπλό θρίαμβο στα κλειστά γήπεδα του Gendringen.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots