Παναγιωτίδου, Παγώνης και Μοτσάκος στους τελικούς στην Πτολεμαΐδα

 
Ράφα Παγώνης & Ιορδάνης Χατζηνικολάου
Ράφα Παγώνης & Ιορδάνης Χατζηνικολάου
tn team Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 21:52

Η Λυδία Παναγιωτίδου, ο Ράφα Παγώνης και ο Γιάννης Μοτσάκος προκρίθηκαν στους τελικούς των μονών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στην Πτολεμαΐδα.

Η Παναγιωτίδου, η οποία διεκδικεί τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της τόσο στα μονά όσο και στα διπλά, μετά το "double" που έκανε στην Πάτρα, κέρδισε τη Χαρά Ζήνα με 6-1, 6-1 και μπήκε στον τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την συμπαίκτριά της στο διπλό, Alexia Maria Brabete, μετά τη νίκη της Ρουμάνας επί της Στέλλας Ζήκου με 6-0, 6-0.

Στο διπλό, Παναγιωτίδου και Brabete κέρδισαν τις Διόνη Κουκούλη και Κωνσταντίνα Βολονάκη με 6-0, 3-6, 10-5 και θα παίξουν αύριο στον τελικό με τις Χριστιάνα Χριστοπούλου και Ιωάννα Ξυδά, που απέκλεισαν τις Αγγελίνα Γκλαβά και Δανάη Μαργαρίτη με 6-2, 6-4.

Στα αγόρια, ο πρωταθλητής της Πάτρας, Ράφα Παγώνης, μπήκε σε έναν ακόμα τελικό, μετά και τη νίκη του με 6-0, 6-1 επί του Θάνου Χαιρόπουλου. Στον τελικό ο Ράφα θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Μοτσάκο, που κέρδισε ένα πολύ μεγάλο ματς με τον Νίκο Μπική, με 5-7, 7-6 (5), 10-8.

Ο Παγώνης θα παίξει και στον τελικό του διπλού, όπου συνεργάζεται με τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου. Οι δυο τους κέρδισαν σήμερα του Νίκο Μπική και Κωνσταντίνο Καλπαξίδη με 6-2, 6-1. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τους Αλέξανδρο Αυγέρη και Κωνσταντίνο Λαμπράκη, που κέρδισαν στον άλλον ημιτελικό τους Άγγελο Χατζηνικολάου και Γεράσιμο Κουτσογιώργο με 4-6, 6-0, 10-7.

Αύριο οι τελικοί των μονών θα αρχίσουν παράλληλα στις 09:00 το πρωί, ενώ γύρω στις 11:00 αναμένεται να ξεκινήσουν οι τελικοί των διπλών.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του Ptolemaida Juniors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots