"Double" και στην Πτολεμαΐδα η Παναγιωτίδου

 
Λυδία Παναγιωτίδου
Λυδία Παναγιωτίδου
tn team Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 16:28

Η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία είχε κερδίσει και τους 2 τίτλους στην Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε το "double" και στην Πτολεμαΐδα, κερδίζοντας τους τίτλους σε μονά και διπλά στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια.

Η Παναγιωτίδου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια και στο τουρνουά της Πτολεμαΐδας, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό την Ρουμάνα Alexia Maria Brabete, συμπαίκτριά της στο διπλό, με 6-1, 1-6, 10-6, έπειτα από ένα κλειστό ματς.

Αυτό ήταν το μόνο σετ που έχασε η 12χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια. Στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει τη Νίκη Σολάκη με 6-0, 6-0, την Ιωάννα Ξυδά με 6-0, 1-0 (εγκατ.) και την Αλβανίδα Anjel Hoxha με 6-1, 6-2. Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Ρουμάνα Sandra Ciobica με 6-2, 6-0 και στα ημιτελικά τη Χαρά Ζήνα με 6-1, 6-1.

Στο διπλό, η Παναγιωτίδου και η Brabete κέρδισαν στον τελικό τις Χριστιάνα Χριστοπούλου και Ιωάννα Ξυδά με 6-1, 6-0.

Η Παναγιωτίδου κέρδισε το τελευταίο 10ήμερο 2 τίτλους Tennis Europe στα μονά και 2 στα διπλά, στις διοργανώσεις της Πάτρας και της Πτολεμαΐδας, ενώ συνολικά έχει κερδίσει 3 τίτλους στα μονά και 5 στα διπλά σε διοργανώσεις της Tennis Europe.

Στα αγόρια, πρωταθλητής στα μονά αναδείχθηκε ο Ράφα Παγώνης και στα διπλά οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Κωνσταντίνος Λαμπράκης.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Ptolemaida Juniors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots