"Λύγισε" στα 3 σετ η Λάκη

 
"Λύγισε" στα 3 σετ η Λάκη
tn team Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 22:24

Η Μιχαέλα Λάκη κοίταξε στα μάτια τη Νο.1 του ταμπλό και Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών, Liv Hovde, στον 2ο γύρο της Grade 1 διοργάνωσης του Roehampton, αλλά δεν απέφυγε στο τέλος την ήττα.

Μετά από μια βροχερή μέρα και ένα κλειστό παιχνίδι στο Roehampton του Λονδίνου, η Μιχαέλα Λάκη ηττήθηκε από την Αμερικανίδα Liv Hovde, No.1 στο ταμπλό και Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, με 6-2, 5-7, 6-1.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έχει περάσει από το Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors (τώρα βρίσκεται στο Νο.41), κατάφερε να στείλει το παιχνίδι σε 3ο σετ μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, εκεί όμως η νεαρή Αμερικανίδα είχε περισσότερες δυνάμεις και επικράτησε.

Αυτό ήταν το 1ο τουρνουά της Λάκη στο γρασίδι για φέτος και χθες στην πρεμιέρα της είχε κερδίσει την Olivia Lincer από την Πολωνία με 6-4, 6-4.

Σειρά φυσικά έχει το Wimbledon Juniors, όπου θα παίξει η Ελληνίδα τενίστρια από το τέλος αυτής της εβδομάδας, για 2η φορά στην καριέρα της. Πέρσι, στο ντεμπούτο της στο τουρνουά, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από την Αμερικανίδα Elizabeth Coleman στα 3 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots