Ήττα από Ισπανία και 6η θέση για τα αγόρια U14 στο Summer Cups

 
Ήττα από Ισπανία και 6η θέση για τα αγόρια U14 στο Summer Cups
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 10:53

Την 6η θέση κατέλαβε η Εθνική ομάδα των αγοριών U14 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Summer Cups, μετά και την ήττα από την Ισπανία στον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία με 2-1 σε ένα πολύ κλειστό tie, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 6η θέση του τουρνουά της Ζώνης Δ' για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Summer Cups U14 της Tennis Europe.

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι τον Maxi Carrascosa Diaz με 2-6, 6-3, 6-3 και έβαλε μπροστά την Ελλάδα, αλλά στη συνέχεια ο Valentin Gonzalez-Galino, Νο.24 στην κατάταξη της Tennis Europe στα 14άρια, κέρδισε σε ένα πολύ κλειστό ματς τον Ανδρέα Μεσσή, με 1-6, 6-4, 6-4.

Οι Ισπανοί πήραν και το διπλό, όπου οι Gonzalez-Galino και Andres Pereiro Lopez επικράτησαν των Μεσσή και Άλκη Μιχαλακόπουλο με 4-2, 4-0, για να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν την 5η θέση στο τουρνουά, που φιλοξενήθηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα, με αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Μίζιο, έπαιξε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά με την πολύ δυνατή Σουηδία, από την οποία ηττήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια μπήκε στο consolation ταμπλό για τις θέσεις 5-8 του τουρνουά, όπου κέρδισε τη Νορβηγία με 2-1 και ηττήθηκε από την Ισπανία με 2-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots