Νίκη και 7η θέση για τα κορίτσια U14 στο Summer Cups

 
Νίκη και 7η θέση για τα κορίτσια U14 στο Summer Cups
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 11:45

Με νίκη επί της Βοσνίας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Tennis Europe στα 14άρια Summer Cups τα κορίτσια μας, που κατέλαβαν την 7η θέση στο τουρνουά.

Η Εθνική Ελλάδας στα κορίτσια U14 πήρε την 7η θέση στο τουρνουά της Ζώνης Δ' στο European Summer Cups της Tennis Europe, μετά και τη νίκη επί της Βοσνίας με 2-1, με την οποία ολοκλήρωσε το τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Slobozia της Ρουμανίας.

Η Βόσνια Tea Kovacevic κέρδισε τη Δέσποινα Κοσκινά στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας με 6-4, 6-0 και έβαλε μπροστά την ομάδα της, όμως η Ελλάδα πέρασε στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο μονό η Μυρτώ Πρωιμάκη επιβλήθηκε της Alona Brzina με 6-0, 6-1, ενώ στο διπλό Κοσκινά και Πρωιμάκη επικράτησαν των Ena Becirovic και Tea Kovacevic με 7-5, 6-4.

Η ελληνική ομάδα, με αρχηγό αποστολής τον Μιχάλη Αδαλόγλου, θυμίζουμε πως είχε παίξει στο κυρίως ταμπλό απέναντι στην πολύ δυνατή Μεγάλη Βρετανία, που βγήκε 2η στο τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Στη συνέχεια η Ελλάδα μπήκε στο consolation ταμπλό για τις θέσεις 5-8, όπου έχασε από την Πορτογαλία στις λεπτομέρειες με 2-1 και έπαιξε για την 7η θέση με την Βοσνία και Ερζεγοβίνη, παίρνοντας τη νίκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots