Νίκες για Πρωιμάκη και Κοσκινά στο Ευρωπαϊκό της Τσεχίας

 
Μυρτώ Πρωιμάκη
Μυρτώ Πρωιμάκη
tn team Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 23:36

Η Μυρτώ Πρωιμάκη και η Δέσποινα Κοσκινά κέρδισαν τις πρεμιέρες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14 που φιλοξενείται στο Most της Τσεχίας. Εκτός συνέχειας ο Οδυσσέας Γελαδάρης.

Με έναν πολύ καλό αγώνα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 14άρια που φιλοξενείται στο Most της Τσεχίας η Μυρτώ Πρωιμάκη, με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει την Ena Becirovic από τη Βοσνία με 6-3, 6-2. Ήταν ένας αγώνας για τον 2ο γύρο, όπου πέρασε με bye η Μυρτώ.

Μετά από μια μεγάλη μάχη με τη Νίνα Ανδρονίκου, η Δέσποινα Κοσκινά επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε την Κύπρια τενίστρια με 3-6, 6-4, 7-5, για τον 1ο γύρο του τουρνουά.

Σήμερα αγωνίστηκε και ο Οδυσσέας Γελαδάρης, που ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Πολωνό Aleksander Blus με 6-0, 6-3.

Αύριο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο μονό αγοριών ο Ανδρέας Μεσσής, που προκρίθηκε απευθείας στον 2ο γύρο με bye. Eκεί θα αντιμετωπίσει τον Μονεγάσκο Leonardo Ljubicic.

Στη μάχη του 2ου γύρου θα μπει και η Κοσκινά, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Maia Ilinca Burcescu, Νο.14 στο ταμπλό, ενώ η Πρωιμάκη θα παίξει με μια εκ των Alena Kovackova, No.1 στο ταμπλό, και Mile Cibulskyte, για τον 3ο γύρο, την Τετάρτη.

Στα διπλά θα αγωνιστούν και τα τέσσερα ελληνόπουλα την Τρίτη. Κοσκινά και Πρωιμάκη θα αντιμετωπίσουν τις Δανέζες Augusta Lucia Grau Kristensen και Sophia Izabella Ragus, ενώ οι Γελαδάρης και Μεσσής θα αντιμετωπίσει τους Βόσνιους Ian Boloban και Amir Skrijelj.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots