1ο βήμα για την Εθνική Αγοριών U12 στα Summer Cups

 
1ο βήμα για την Εθνική Αγοριών U12 στα Summer Cups
tn team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 16:38

Η Εθνική μας ομάδα στα Αγόρια U12 κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Λουξεμβούργου στο προκριματικό τουρνουά της Ντιζόν για το European Summer Cups και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summers Cups στην κατηγορία των 12 ετών έκανε η Ελλάδα, που επιβλήθηκε του Λουξεμβούργου με 3-0 σήμερα στην Ντιζόν.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Ράφα Παγώνης κέρδισε τον Nicolas De Bourcy με 6-1, 6-1. Ακολούθησε η αναμέτρηση του Αλέξανδρου Αυγέρη με τον Nicolas Schiltz Solvi, στην οποία ο Αυγέρης επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 και "σφράγισε" την ελληνική νίκη.

Η Ελλάδα κέρδισε και το διπλό για να κάνει το 3-0, με τους Γιάννη Μοτσάκο και Παγώνη να κερδίζουν τους Lenny Muller και Nicolas Schiltz Solvi με 6-3, 6-2.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο της Ζώνης Β' των προκριματικών του Summer Cups, μαζί με τη Λετονία, το Ισραήλ και το Λουξεμβούργο. Τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσει τη Λετονία και το Ισραήλ, με στόχο την 1η θέση του ομίλου, που θα οδηγήσει και στην πρόκριση για την τελική φάση.

Στην Ντιζόν, μαζί με τους τρεις κορυφαίους Έλληνες στην κατηγορία, Αλέξανδρο Αυγέρη, Ράφα Παγώνη και Γιάννη Μοτσάκο, βρίσκεται ο αρχηγός της αποστολής, Νίκος Αλεξίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots