2 στα 2 για την Εθνική αγοριών U12 στην Ντιζόν

 
2 στα 2 για την Εθνική αγοριών U12 στην Ντιζόν
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 15:27

Η Εθνική μας ομάδα των αγοριών U12 έκανε σήμερα το 2 στα 2 στην Ντιζόν, κερδίζοντας την ομάδα της Λετονίας με 3-0, για να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Παρέμεινε αήττητη η ελληνική ομάδα των αγοριών κάτω των 12 ετών, στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Β' του European Summer Cups, που φιλοξενείται στην Ντιζόν της Γαλλίας.

Μετά τη νίκη της επί του Λουξεμβούργου με 3-0, η Ελλάδα κέρδισε και τη Λετονία, για να κάνει το 2 στα 2 και να παραμείνει στην 1η θέση του 1ου ομίλου του τουρνουά.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Ράφα Παγώνης κέρδισε τον Romans Kravcovs με 6-1, 5-7, 6-1. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Αυγέρης "κλείδωσε" την ελληνική νίκη, επικρατώντας του Gustavs Brizs με 7-6 (5), 6-2.

Στο διπλό, οι Αυγέρης και Γιάννης Μοτσάκος επιβλήθηκαν των Kravcovs και Janis Liberts με 6-2, 6-1 και ολοκλήρωσαν τον ελληνικό θρίαμβο και το 3-0.

Η Ελλάδα πλέον είναι μόνη στην 1η θέση του ομίλου της, με τη Λετονία και το Ισραήλ να ακολουθούν έχοντας από μια νίκη σε δυο αγώνες. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Λουξεμβούργο, που δεν έχει ακόμα νίκη.

Αύριο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ, με τη νίκη να της εξασφαλίζει την 1η θέση του ομίλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots