Καλές εμφανίσεις για τον Μεσσή στο Βέλγιο

 
Καλές εμφανίσεις για τον Μεσσή στο Βέλγιο
© Top Tennis Photos
tn team Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 - 10:33

Με πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το Βέλγιο και το Young Champions Cup ο Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό και μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό.

Ο Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος αγωνίστηκε στο τουρνουά 1ης κατηγορίας στα 14άρια της πόλης Hasselt του Βελγίου στα πλαίσια του προγράμματος Touring Team U14 της Tennis Europe, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.

Στα μονά πέτυχε 2 νίκες, απέναντι στον Γερμανό Luke Robert Smith με 6-0, 6-1 και στον Πολωνό Jan Urbanksi, Νο.11 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3, για να προκριθεί μέχρι τα προημιτελικά.

Εκεί ο Έλληνα παίκτης, Νο.1 στα 14άρια στη χώρα μας, κοίταξε στα μάτια το Νο.1 του ταμπλό και Νο.2 στην Ευρώπη στα 14άρια, τον Ουκρανό Nikita Bilozertsev, από τον οποίο όμως γνώρισε την ήττα με 6-3, 6-4.

Στα διπλά ο Μεσσής συνεργάστηκε με τον Αρμένιο Mikayel Avanesyan και ήταν στο Νο.1 του ταμπλό. Πέρασαν με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισαν τους Βέλγους Wolf De Wachter και Joppe Vanschoenbeek με 6-0, 6-3. Στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Ιταλούς Giovanni Conigliaro και Lorenzo De Vizia, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-4, 6-0, στα ημιτελικά ωστόσο έχασαν μετά από μεγάλη μάχη με τον Τούρκο Aren Baybars και τον Ρώσο Anton Kartsev, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-5, 3-6, 10-7.

Ο αθλητής του Ο.Α Φοίβος Λάρισας, ο οποίος θα ταξιδεύει όλο το μήνα με την Touring Team της Tennis Europe, αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Rutehseim/Renningen της Γερμανίας και συμμετέχει σε ακόμα ένα πολύ δυνατό τουρνουά, το Jugendcup, στην κατηγορία των 16 ετών.

Εκεί πέτυχε ήδη την πρώτη του νίκη εις βάρος του Γερμανού Timo Meyer με 7-6 (1), 2-6, 6-3 και βρίσκεται στη 16άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γερμανό Niklas Klein.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots