Οι νικητές του Aridea Cup

 
Απονομές των μονών στο Aridea Cup
Απονομές των μονών στο Aridea Cup
tn team Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 17:35

Ολοκληρώθηκε σήμερα στα γήπεδα της Αριδαίας το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe στα 16άρια. Δείτε τους νικητές, όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό.

Πρώτα ολοκληρώθηκαν οι τελικοί των μονών, όπου είχαμε δυο νέους νικητές σε τουρνουά της Tennis Europe.

Στα κορίτσια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μελίνα Ζουμπουλάκη, η οποία κέρδισε στον τελικό τη Θεοδώρα Κούσιου με 6-1, 6-2.

Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα για την αθλήτρια του ομίλου Α.Σ "Η Πάρνηθα", που έφτασε για 1η φορά σε τελικό διοργάνωσης Tennis Europe και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο. Έχασε μόνο 12 games σε 5 αναμετρήσεις στην πορεία αυτή, κερδίζοντας κατά σειρά τις Ευγενία Στόικου με 6-0, 6-0, Elena Miljkovic με 6-0, 6-3, Θεοδώρα Λιάπη με 6-3, 6-1, Μαρίζα Τσιρώνη με 6-1, 6-1 και την κορυφαία του ταμπλό, Θεοδώρα Κούσιου, με 6-1, 6-2.

Στα αγόρια νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης, που επίσης δεν είχε παρουσία σε τελικό, αλλά κέρδισε και τους δυο τίτλους στην Αριδαία, σε μονά και διπλά, έχοντας μια φανταστική εβδομάδα.

Ο αθλητής του Σ.Α Σερρών κέρδισε στον σημερινό τελικό τον Στέφανο Πουρναρόπουλο, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-4, 5-7, 6-2, έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Νωρίτερα στο τουρνουά είχε κερδίσει τον Κύπριο Παναγιώτη Πυρισή με 6-3, 6-1, τον Χρήστο Παπαχρήστου με 6-2, 6-2, τον Ρουμάνο Adrian Matei Nedelcu, No.4 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2, τον Γιάννη Σακκά, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5, καθώς και τον Νικόλα Χατζηαβραάμ, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Το κερασάκι στην τούρτα μιας εκπληκτικής εβδομάδας για τον Βασιλειάδη ήταν ο τίτλος στο διπλό, όπου αργότερα μαζί με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, κέρδισαν στον τελικό τους Πουρναρόπουλο και Δαμιανό Τσάφη, με 6-2, 6-2.

Πρωταθλήτριες στο διπλό κοριτσιών αναδείχθηκαν οι Ελένη Χατζηαβραάμ και Μαρίζα Τσιρώνη, που επικράτησαν στον τελικό των κορυφαίων του ταμπλό, Θεοδώρας Κούσιου και Ελένης Τσέτσου, με 2-6, 6-2, 10-7.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Aridea Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots