Τίτλος και στο Svilengrad για την Χατζηαβραάμ

 
Τίτλος και στο Svilengrad για την Χατζηαβραάμ
tn team Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:45

Τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της και 9ο συνολικά σε 11 τελικούς μέσα στον τελευταίο χρόνο στα διπλά κατέκτησε η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Bulgaria Cup 4 U14 στο Svilengrad της Βουλγαρίας.

Μετά τις διεθνείς διοργανώσεις που έγιναν σε Κιλκίς, Κουφάλια και Αριδαία, η νεαρή Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια και μέλος της Εθνικής μας ομάδας στα 14άρια, κατέκτησε τον τίτλο και στο διπλό του Svilengrad της Βουλγαρίας, που ήταν ο 4ος διαδοχικός της σε τουρνουά Tennis Europe.

Η Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτριά της από τη Βουλγαρία, Andrea Ivanova, πέτυχαν 3 νίκες χωρίς να απωλέσουν σετ στο χωμάτινο τουρνουά του Svilengrad, κατηγορίας 3 στα 14άρια της Tennis Europe, για να φτάσουν ως τον τίτλο.

Στον πρώτο τους αγώνα απέκλεισαν τις Maria Chalakova και Monika Gospodinova με 6-1, 6-3, ενώ στη συνέχεια απέκλεισαν για τα ημιτελικά τις Andreya Glushkova και Έλενα Παπαδοπούλου, με 6-2, 6-4.

Στον τελικό, επικράτησαν των κορυφαίων του ταμπλό, των Βουλγάρων Briyana Ivanova και Eleonora Toneva, με 6-3, 6-2.

Αυτός ήταν ο 7ος φετινός τίτλος για την Χατζηαβραάμ σε τουρνουά της Tennis Europe γι' αυτή τη σεζόν και ο 9ος που έχει κατακτήσει στους τελευταίους 12 μήνες - όλους στα διπλά.

Είχε πολύ καλές εμφανίσεις και στα μονά στο Svilengrad, όπου έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση. Πέρασε με bye στον 2ο γύρο όπου νίκησε τη Monika Gospodinova με 7-6 (2), 6-4, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε τη Νο.5 του ταμπλό, Andreya Glushkova, με 3-6, 6-0, 7-6 (4). Στα ημιτελικά ηττήθηκε από την κορυφαία του ταμπλό, Briyana Ivanova, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots