Πρωταθλητής στην Κάλυμνο ο Μοτσάκος

 
Ο Γεράσιμος Κουτσογιώργος και ο Γιάννης Μοτσάκος, φιναλίστ και νικητής αντίστοιχα στο μονό του Kalymnos Cup
Ο Γεράσιμος Κουτσογιώργος και ο Γιάννης Μοτσάκος, φιναλίστ και νικητής αντίστοιχα στο μονό του Kalymnos Cup © tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:28

Ο Γιάννης Μοτσάκος αναδείχθηκε πρωταθλητής σήμερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U12 της Καλύμνου, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe. Στα διπλά τον τίτλο κατέκτησαν οι Γεράσιμος Κουτσογιώργος και Χριστόφορος Καρούσος.

Ο Γιάννης Μοτσάκος κέρδισε στον σημερινό τελικό του Kalymnos Cup τον Γεράσιμο Κουτσογιώργο με 7-5, 6-4 και κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe, ολοκληρώνοντας την φανταστική του εβδομάδα στην Κάλυμνο.

Ο Μοτσάκος, ο οποίος προπονείται στον Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας και βρίσκεται στο Νο.2 της κατάταξης της χώρας μας στα 12άρια, δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 5 αναμετρήσεις στο τουρνουά, ενώ αγωνίστηκε για 2η φορά σε τελικό, μετά την Πτολεμαΐδα. Πολύ καλή εβδομάδα είχε και ο Κουτσογιώργος, που προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό σε Tennis Europe και πάλεψε μέχρι το τέλος, χάνοντας στις λεπτομέρειες τον τίτλο.

Επιπλέον, ο Κουτσογιώργος κατέκτησε χθες τον τίτλο στο διπλό, μαζί με τον Χριστόφορο Καρούσο. Στον τελικό κέρδισαν τους Βασίλη Λυκουρέση και Στέλιο Ξενικάκη, με 6-1, 6-4, για να κερδίσουν και οι δυο τον πρώτο τους τίτλο σε διεθνή διοργάνωση.


Η απονομή του διπλού αγοριών στο Kalymnos Cup

Σε ελληνικά χέρια πήγαν και οι δυο τίτλοι στα κορίτσια, στο διεθνές τουρνουά κατηγορίας 2 της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα στα γήπεδα του Α.Σ. Απόλλων Καλύμνου. Η Διόνη Κουκούλη αναδείχθηκε νικήτρια στα μονά, αλλά και στα διπλά, μαζί με την Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Kalymnos Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots